Cytat:
|
Rozumiem Twój punkt widzenia. Jednak czy musimy wyznaczać sztuce (w tym wypadku filmowi) ramy w których ma się zawierać? Może też być tak, że jest to kino rozrywkowe, którego głównym zadaniem nie jest edukacja historyczna.
|
To idz powiedz swojemu koledze Stuhrowi, żeby po zagraniu z fimie nie dawał przed kamerami lekcji edukacji historycznej na temat Polski i bitwy pod Cedynia. Nie wiem czy ty sie tutaj w prowokacje bawisz? Czy komus chodzi o to, ze zagral w takim filmie, ze to tylko film? On nie tylko zagral i to nie tylko zwykly filmik a paszkwil, ktory opluwa Polakow - z ekranu kina - oraz opluwa Polakow z ust Stuhra udzielajacego takich a nie innych wywiadow. Naprawde zycie to ciezka sprawa, jak sie mozna dogadac z kims w kwestii smoleńska, homoseksualizmu, aborcjii itp skoro gosciowi sie pisze czarno na białym, ze nie chodzi o samo zagranie w filmie tylko o oczernianie Polakow i co gorsze kłamstwa (Cedynia). Nie wiem po co to pisze, i tak nie zrozumiesz co ja chce powiedziec i zaraz mi zaczniesz wytykac ze ....e nazwalem ....a
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.