Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2012, 22:57
Cytat:
Do jakich analogicznych sytuacji porównasz zachowania z pod krzyża czy z Czeladzi? Nienawiść tych ludzi i zacietrzewienie przerasta elektorat wszystkich innych opcji politycznych wzietych razem.
Ale dzisiaj mi goście odpisują Spójrz w lustro to sam może odjrzysz, że masz w sobie pierwiastek tego zacietrzewionego PiSowca. Wyjeb te wszystkie POPiSy do kosza i zacznij myśleć wyższymi kategoriami niż Tusk, Kaczyński, lemingi i mohery.Ja tu nie chce żebyś się przerzucal ze mna zacietrzewieniem i zaściankowością bo druga strona żyje w innych realiach, a za sobą władzę i media więc może siać propagandę na ludzi spod znaku PiS - rozwala ich żartobliwie bo im w przeciwieństwie do przegranej opozycji może być do śmiechu.
A jak już chcesz konkretne przykłady z życia to mało jest naśmiewania się z Kaczyńskiego za wszystko i o wszystko? Wyzywania od oszołomów, nasmiewania się z tragedii smoleńskiej (słyszę strzały), apropo krzyża, któś tam tych starszych ludzi nie prowokował? Chyba nawet krzyże z puszek robiono na krakowskim przedmieściu. To nie jest zacietrzewienie? No i Ryszard Cyba... Także obudź się, jebać POPiSy to jest jedno i to samo gówno, które od 23 lat nie daje nam alternatywy tylko nakazuje nam tkwić w tym gównie postkomunistycznym
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.