Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2012, 18:59
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Badzmy powazni. Jak ja bym byl utalentowany to z sredniaka ligowego probowal bym sie wyrwac za wszelka cene, dla dobra mojej kariery.
I to najlepiej za granicę . Jeśli już jesteśmy przy Polskich zespołach to dla młodego zawodnika lepiej być w średniaku i mieć pewny plac gry niż w topowych klubach raz wchodzić z ławki, raz w pierwszym składzie a innym razem w ogóle nie podnosić się z ławki . No chyba że kasa oferowana przez ten klub ze ścisłej czołówki ( przy jednoczesnym braku ofert zagranicznych ) jest znacznie wyższa od tego co dany zawodnik zarabia w swoim obecnym klubie - to z pewnością przekona ale problemem okaże się kwota krzyknięta za tegoż zawodnika co skutecznie odstraszy wszystkie zainteresowane kluby Polskie . Oczywiście mam tu na myśli nasze Polskie największe perełki które po jednej rundzie kosztują już w mln . euro.

JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Probierz wrócił czyli wiadomo gdzie może trafić kilku Wiślaków zwłaszcza że Probierz ma tradycje ściągania do nowego pracodawcy swoich dawnych zawodników.Ciekawe co zrobi Bednarz Wisła w stagnacji jeśli zdecyduje sie na wyprzedaż albo rozwiązanie kontraktów to Probierz zapewne przygarnie tych których Bednarz skreślił.Możliwe że jeszcze dojdzie do tego że GKS wyprzedzi Wisłę wtedy może być naprawdę nieciekawie.Najbliższa okazja do odegrania się na Bednarzu za 5 kolejek
O to bym się nie martwił Jakoś dziwnie wydaje mi się że tym razem tej tradycji nie będzie się starał podtrzymywać ...
Ostatnio edytowane przez fanfan : 14.11.2012 o godz. 19:03.
Odpowiedz cytując