Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2012, 15:56
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Aaa to zgoda 100%. Myślałem że mówisz o tej sytuacji a ja tutaj akurat jego błędu nie widzę a tylko tego parodystę z homoladii a najlepszym wydaniu. Duńczyk nie tyle że gra źle ale gra głupio. Bo głupie było bronienie piłki żeby wyłożyć ją przeciwnikowi, tak jak z amica głupie było ryzykowne podanie z którego był gol, jednak i wczoraj i tydzień temu mocno na minę wkładają go koledzy z drużyny a ten zamiast na pałę wy.......ić piłkę w kosmos to próbuje grać.

Przykre jest to dla mnie że ten holenderski szrot znów zajebał, defensywni pomocnicy zaspali a ładuje się w duńczyka bo jest pierwszy na linii strzału. Nie piszę tu o Tobie bo źle zrozumiałem twoje wcześniejszego posta ale taki mam odbiór całej tej sytuacji.

Gargułą i Jaliens to jest numer jeden i dwa do wyjebania z drużyny. I nic tego nie zmieni. Zaraz za nimi jest duńczyk. Od takich ruchów bym zaczął.
Mówisz ,że ten holenderski szrot znów zajebał ale dlaczego nie wspomnisz o tym co zrobili Sobolewski z Gargułą w środku pola ?( jak można zaspać w takim momencie meczu ?- oni po prostu odpuścili ) .Jeśli nie pamiętasz to obejrzyj powtórkę a wtedy zobaczysz że robili za widzów w tej sytuacji dzięki czemu Korona miała praktycznie wolną drogę pod naszą bramkę i jeśli na czyjeś konto można zapisać bramkę to właśnie na konto dwójki Guma- Sobol , Wilka należy rozgrzeszyć w tej sytuacji ponieważ próbował coś zrobić ale koledzy pozostawili go samego sobie w tej sytuacji na dwóch zawodników rywala . Oczywiście nie twierdzę ,że Jaliens jest w tej sytuacji bezbłędny , nie trzymał linii - ok ale zauważ że tuż przed tą sytuacją wracał razem z zawodnikiem Korony wzdłuż linii bocznej z połowy rywala ,jak dobiegł do naszej formacji obronnej to już praktycznie szło podanie do Korzyma i po prostu nie zdążył wyjść . Ok jest to błąd ale zważywszy na okoliczności tej sytuacji znacznie większym przewinieniem w tym momencie jest odpuszczenie w środku pola przez tych dwóch zawodników wspomnianych wcześniej przeze mnie .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 12.11.2012 o godz. 15:59.
Odpowiedz cytując