Wyświetl pojedynczy post
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2012, 19:51
Oto moja lista piłkarzy których bym zaproponował do Wisły... :]
jak się bawić to na całego

Nie będę wrzucał linków z zakazanej strony, ale będę z niej czerpał informację tj. długość kontraktu i statystyki.

Radosław Majewski - 25 lat, za pół roku kończy mu się kontrakt, stracił miejsce w składzie Nottingham, na 14 meczy 4 w wyjściowej 11, tak to ława, ewentualnie ogony... wg. prasy zarabia 795 tyś zł. czyli ok. 200 tyś euro.

Emmanuel Mbola - 19 lat, lewy obrońca... zdobywca z reprezentacją Zambii Pucharu Narodów Afryki (nudziło mi się w pracy to oglądałem mecze). Zawodnik TP Mezembe wypożyczony do Porto B gdzie praktycznie nie gra... podejrzany typek bo w wieku 19 lat ma 29 występów w reprezentacji... może mu licznik przekręcili, trzeba za niego zapłacić. Ile... nie mam pojęcia :] mam nadzieje że grosze... :]

May Mahlangu - 23 lata, środkowy pomocnik, Helsinborgs, mogliśmy się przekonać o jego umiejętnościach w meczach przeciwko Śląskowi Wrocław w PE. Za pół roku kończy mu się kontrakt, podobny numer jak z Marcelo. Nie wiem ile zarabia.

Kacper Przybyłko - polak z FC Koln, gościu gra ogony w 2 bundeslidze, więcej czasu spędza na boisku w szeregach rezerw Koln, za pół roku kończy mu się kontrakt... też możemy mieć swojego Milika

Piotr Zieliński - 18 lat, rezerwy Udinese, za pół roku kończy mu się kontrakt, oglądałem go w meczach młodej repry... będą z niego ludzie. Kilka razy nawet siedział na ławce w trakcie meczów pierwszej drużyny, ale jeszcze bez debiutu.

David Blacha - 22 lata, zapchaj dziura z Sandhausen (gra na prawej, lewe obronie, na środku pomocy) za pół roku kończy mu się kontrakt, Sandhausen aktualnie jest na ostatnim miejscu w 2 bundeslidze... jak spadnie to łatwiej będzie go pozyskać.

Willie Overtoom - gościu którym "podobno" interesowała się Wisła (wymiana na Jaliensa czy coś takiego), gra w średniaku ligi holenderskiej, 26 lat, za pół roku kończy mu się kontrakt.

Spas Delev - koleś bez klubu... podobno ma duże wymagania finansowe... może po takim czasie bez klubu trochę wymiękł i zgodzi się grać za mniejszą kasę... jak np. Jelonek

Adrian Mierzejewski - Trabzonspor ma z nim rozwiązać kontrakt - Piotrek Brożek wrócił do PL do Lechii, Paweł Brożek chciał wrócić do Wisły, Głowacki wrócił do Wisły... czemu ten miałby się nie zgodzić na PL i na warunki finansowe adekwatne do poziomu naszej ligi. Na pewno miałby bliżej do reprezentacji. Można spróbować.

Abdul Majeed Waris - pewnie strasznie drogi... ale robi niesamowitą furorę na szwedzkich boiskach. obczajcie statystyki

Ivo Pękalski - tak wiem... Ibra kiedyś mówił że chciałby go widzieć w barwach Milanu, że świetny zawodnik itp. Ale jakby nie patrzeć połowę meczów w Malmo w podstawowej 11, a drugą połowę z ławki na końcówki. Za rok kończy mu się kontrakt. Może nie w najbliższym okienku ale za pół roku można nim się zainteresować.

Na koniec wisienka na torcie...
Jabbie Khalifa - 19 lat, środkowy pomocnik z Fredrikstad. Gościu miażdży, płuca drużyny, każda piłka przechodzi przez niego... najwięcej biega, wystawia się, rozprowadza piłki, łączy pomoc z atakiem, najlepszy piłkarz w swojej drużynie... nie wiem do kogo go porównać w PL lidze... chyba nie ma takiego grajka. Ma kontrakt do 2015 roku, ale miejmy nadzieje że jego drużyna spadnie do 2 ligi i będzie chciał odejść
Taka ciekawostka... widziałem gościa 2 razy w meczu na żywo Delegację i szkolenia z pracy to fajna sprawa

Mateusz Mak - wiadomo... Wiślak, GKS spadnie itp.

Jak macie pisać żebym się wypałował, że upadłem na głowę, albo żebym zmienił dilera to sobie darujcie... nie ruszy mnie to chociaż nie ukrywam że namiary na nowego dilery by mi się przydały... bo mój nie wyrabia ostatnio (żarcik oczywiście). Taki temat... to się udzielam.
Pozdro
Odpowiedz cytując