taki młody napisał(a):

Na czym opierasz pogląd o "sowieckim pachołku"? Nie obrażaj mnie jesli mozesz. Jesli ja ci napiszę że prezentujesz postawę prostaka i głupiego ch.uja to nie będziesz się dziwił ze ktoś cię tak nazywa i rozumiem zaakceptujesz to? Przepraszam, ale ten poziom dyskusji do mnie nie przemawia i go nie akceptuje. Cały czas katastrofa smolenska jest na etapie pomówień, niedomówień i totalnych bzdur.
Zaraz jakiś smieszny Arapaho wyskoczy z kolejną teorią która jak u św Antoniego będzie niepodważalna i jedynie słuszna. Powiedz co będzie jak nagle wyjdzie Błaszczak z Brudzińskim i resztą i nagle oznajmią: Jarosław "Polskę zbaw" już nie twierdzi że to zamach, teraz mówi że to wypadek? Czy razem z Arapaho i innymi wynalazkami szukającymi dziury w całym będziecie z dnia na dzień, wasze ulubione słowo LEMINGAMI?
|
Chwileczkę, nazwać chama chamem to nie obrażanie. Tak samo jak pachołka pachołkiem. Tylko sowieckie pachołki mają w d... katastrofę, jej przyczyny i to czy dowiemy się prawdy. Jak się kolego wypowiadasz tak jak powyżej to sam sobie wypisujesz na czole "jestem bezmózgi leming".
Cały czas katastrofa smolenska jest na etapie pomówień, niedomówień i totalnych bzdur. Tak? No popatrz, a kto jest temu winien? Przypadek, zbieg okoliczności czy może frajerstwo cudaka.
O poziomie dyskusji lepiej sie nie wypowiadaj bo napisałeś już trzy posty, a w każdym kolejnym co raz mniej konkretów, a co raz więcej typowego dla lemingów pitolenia.
Dostałeś proste pytanie. Nie rozumiesz po Polsku?