Wyświetl pojedynczy post
taki młody
Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2012, 14:04
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie inne zdanie tylko komusze zdanie. Oparte na kłamstwie i manipulacji. Skoro sam nieprzymuszony prezentujesz postawę sowieckiego pachołka to nie dziw się że ktoś cie sowieckim pachołkiem nazywa.

Wiem wiem, że bez "ałtoryteta" każdy leming jest bezbronny jak kilkudniowe kocię. Pusta przestrzeń między uszami pozwala jedynie powielać, próba stworzenia czegoś autorskiego jest dla leminga nie do wyobrażenia.

Zdradź może dlaczegóż Tu-154 aż tak się rozsypał? Zamiast bredzić.
Na czym opierasz pogląd o "sowieckim pachołku"? Nie obrażaj mnie jesli mozesz. Jesli ja ci napiszę że prezentujesz postawę prostaka i głupiego ch.uja to nie będziesz się dziwił ze ktoś cię tak nazywa i rozumiem zaakceptujesz to? Przepraszam, ale ten poziom dyskusji do mnie nie przemawia i go nie akceptuje. Cały czas katastrofa smolenska jest na etapie pomówień, niedomówień i totalnych bzdur.

Zaraz jakiś smieszny Arapaho wyskoczy z kolejną teorią która jak u św Antoniego będzie niepodważalna i jedynie słuszna. Powiedz co będzie jak nagle wyjdzie Błaszczak z Brudzińskim i resztą i nagle oznajmią: Jarosław "Polskę zbaw" już nie twierdzi że to zamach, teraz mówi że to wypadek? Czy razem z Arapaho i innymi wynalazkami szukającymi dziury w całym będziecie z dnia na dzień, wasze ulubione słowo LEMINGAMI?
Odpowiedz cytując