Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
bukaj22
Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2012, 00:04
Dokładnie mecz Widzew vs Lech był bardzo słaby. Pierwsza połowa w , której było dużo bezwładnej kopaniny i po prostu wiało nudą. W drugiej połowie coś się ruszyło , ale momentami zęby mnie bolały od tego co się tam wyczyniało. Żeby do wyrzutu z autu nie potrafić się ustawić i wyjść na pozycję ? Tego nie potrafię zrozumieć. Do tego nie trzeba wielu godzin treningów a wystarczy trochę pomyśleć. Jak dla mnie Lech najgorzej z wszystkich drużyn Ekstraklasy wykonuje rzut z autu. Właściwie można oddać piłkę rywalowi od razu , bo 99 % takich zagrań kończy się stratą.

Jednak najbardziej podobał mi się w tym meczu Linetty. Chłopak wszedł w 60 minucie i naprawdę się wyróżniał. Jego lekkość w poruszaniu się i inteligencja zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Facet wszedł na boisko i grał momentami tak , że szczęka opadała mi na ziemię. Jasne , ze wiele nauki przed nim , ale na tle naszych ligowców widać , że chłopak myśli na boisku i ma duże umiejętności. Na pewno za ten mecz duży plus mu się należy. Nie chcę zagłaskać chłopaka , bo zagrał dotychczas 2 razy , ale potencjał chłopak ma ogromny.

Cieszą 3 punkty jak nie wiem co. :} Gra na pewno mniej... Ale wybrzydzać nie zamierzam.
Odpowiedz cytując