wolfy napisał(a):

Bunoza który gra najlepiej na lewej obronie pogra na prawej, Jaliens który jest najlepszy na prawej jako stoper. Gości którzy permanentnie nie łapią się do składu (Szewczyk, Chrapek, Quioto) wstawiamy do pomocy.
To ja jeszcze proponuje Miśkiewicza na atak. A co!?
|
Bunoze dałem na lewą obrone...
Jaliens poszedł na środek obrony z prostych przyczyn mamy braki kadrowe nie gra Głowacki Czekaj a nawet Uryga (którego początkowo chciałem dać na środek obrony jednak gra w reprezentacji)
Nie mam zamiaru wstawiać do składu Frederiksena który w każdym meczu gra dno dlatego na lewej obronie Bunoza a Jaliens na środek z Chavezem bo brakuje nam stoperów i w takim wariancie Jovanovic na prawą obrone.
Co do pomocy to zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest Chrapek niz Garguła ,Chrapek nigdy nie gra gorzej od Garguły a szans dostaje zbyt mało.
Szewczyk i Quioto na skrzydłach z prostych przyczyn Melikson nie gra ,Iliev nie wytrzyma znowu całego meczu dlatego lepiej aby od pierwszych minut szarpał Szewczyk a Iliev wszedł w drugiej połowie tak jak napisałem.
Mam nadzieję,że po mojej argumentacji nie wyskoczysz już z debilnym tekstem o Miśkiewiczu w ataku.