Bobek90 napisał(a): 
|
Dobra, mialem nie pisac, ale prostacki milosz zaczyna mnie juz wkurzac.
|
Sam jesteś prostakiem, a świadczy o tym tak forma jak i treść twoich wypocin. Po pierwsze poszukaj na swojej klawiaturze prawego Alta, bo to co piszesz to nie dość , że stek bzdur to wygląda to jak wielki pisane łaj..o.
To że się zaś „wkurzasz”, to nic dziwnego, bo masz już chyba świadomość że sam już nie wiesz o czym piszesz.
- Co do meritum to „nie gadamy i nie porównujemy, ja nie porównuje, ja jedynie stwierdzam fakt że w perspektywie ostatnich 9 lat, osiągnięcie R.M. i S.V. jest naszym najlepszym wynikiem w europejskich pucharach. Takie fakty.
- po drugie napisałem wyraźnie że pewna epoka się skończyła, epoka monopolisty na rynku transferowym, ty chyba naprawdę nie potrafisz czytać cudzych tekstów ze zrozumieniem, moje kondolencje..
- nigdzie nie napisałem , że nigdy nie będziemy już wygrywać np. z Schalke04, a bo skąd mam to niby wiedzieć, przyszłość jest nieznana .. Wskazuje jedynie że metoda osiągania sukcesów w czasach Kasperczaka jest w tej formule nie do powtórzenia, po czy wyraźnie pisze jakie powinny być spełnione warunki, ot wystarczy przeczytać następny akapit , tyle że do tego trzeba być człowiekiem umiejącym czytać na spokojnie cudze teksty, a nie nerwusem co najpierw coś bazgrze, a później się zastanawia co napisał.. Człowieku ogarnij się nieco. .
- pisze wyraźnie więc: „Jedyna więc szansa to ta droga w której jednak było MP i udana gra w pucharach za Valckxa. Droga ta rzecz jasna powinna być koniecznie uzupełniona myśleniem długofalowym czyli rozbudową skautingu, szkolenia narybku piłkarskiego, inwestycji w infrastrukturę” Dotarło ?, nie ? , a to już nie mój problem.
- kolejna twoja absurdalna teza że ja gdzieś stawiam wysokość transferów jako cel określający „epokę”, a cóż to za bzdury wypisujesz.. z którego to fragmentu mojego tekstu można cos takiego wywnioskować ? Jasne że miarodajne są jedynie wyniki, więc nie wmawiaj mi czegoś z czym nie mam nic wspólnego.. Stwierdziłem jedynie że najlepsi polscy piłkarze są poza naszym zasięgiem i zdanie to podtrzymuję.
- zaś co do tego że transfery było robione tylko pod szybki cel to z pretensjami do Sz. Pana B. Cupiała, a nie do Valckxa, który miał określone zadanie i je zrealizował lepiej niż ja sądziłem, ot raz jeszcze więc przypomnę , pierwsze okienko, miało być MP i było, drugie próba awansu do LM , a minimum gra w LE, 3 minuty dzieliły nas od LM , zaś w LE wyszliśmy z grupy..tyle zadań postawionych przed Stanem, a to że nie było polityki długofalowej to do Cupiała i Basałaja .. Notabene jak tu można robić politykę długofalowa, jak się dostaje do dyspozycji 2 okienka transferowe, a na zmiany potrzeba lat, kilku lat , minimum ze 4 lat.
milosz, przejdź na pasach na zielonym świetle, nie potknij się o krawężnik i ogłoś swój wielki sukces.
|
już Ci napisałem thechris że w swoich atakach na mnie jesteś nie tyle już żałosny, co wręcz nudny, a bycie nudnym w moich oczach oznacza nieistnienie, thechris Ciebie już nie ma.
Ostatnio edytowane przez milosz : 08.11.2012 o godz. 01:04.
|