Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2012, 21:17
syryls napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze, jak Bednarz przyczynił się do zdobycia tych MP.
milosz napisał(a):Wyświetl post
Młosz: i2 MP okay, a jaki był wpływ Bednarza na nie ? Ano niemal żaden ...
Oczywiście wtedy, przez 2 lata wpływ na Wisłę był żaden ... a na wiosnę 2012 tak wielki że rozwalił zmierzającą do mistrzostwa wielką ekipę Maskanta.
To się nazywa obiektywizm.
Co do Marcelo: jeśli nawet Mielcarski go wynalazł, to zatrudnił Bednarz i jeśli byłby dyletantem jak twierdzicie to po prostu by tego nie zrobił chociażby z powodów ambicjonalnych ...
Co do samego Bednarza unikam pisania o nim i może czas poszukać kogoś innego, ale ani on nie jest idiotą ani powodem aktualnej sytuacji Wisły będę to powtarzał nie żeby go bronić, ale żeby negować błędne diagnozy tego co jest.

syryls napisał(a):Wyświetl post
Genkov przyszedł jako pierwszy w ówczesnej klasyfikacji strzelców ligi Bułgarskiej + był kiedyś jej królem strzelców, teraz porównaj sobie co zdobył Sikorski, Genkov to się nawet do sporego klubu dostał, ale kariery tam nie zrobił(miał więcej godzin bez gola niż meczów). Przypomnij sobie ile goli strzelił w ciągu całego życia w piłce seniorskiej Sikorski, a ile Genkov w trakcie swojego pobytu w Wiśle a ile bramek zdobył w Bułgari już nie piszę(+ parenaście asyst). Zresztą Genkov to reprezentant swojego kraju, a Sikorski ehh to co najwyżej 50 w kolejce do naszej reprezentacji
Wszystko co piszesz to prawda ale nie na temat , bo ja napisałem o ostatnich meczach gdzie wybaczcie ale jeśli jest różnica między Genkovem i Sikorskim to raczej na korzyść tego drugiego. Oczywiście że CV Genkowa nie można porównywać z Sikorskim .... ale czy ty uważasz że bierze się za darmo Sikorskich a nie kupuje Genkowów na złość tobie lub drużyny ? To chyba wynika z czegoś innego. Kurek na transfery został w lecie zakręcony. Czy ty tego nie przyjmujesz do wiadomości ? Po co porównujesz te 2 transfery ? co chcesz udowodnić ?
Ostatnio edytowane przez Grantar : 07.11.2012 o godz. 21:23.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując