Grantar .. że też Ci chce bronić na okrągło tego łamagę ..i znowu będzie że za dużo moich postów ..ale sam znowu zaczynasz , te same bajki na okrągło ..
- 2 MP okay, a jaki był wpływ Bednarza na nie ? Ano niemal żaden. Kluczowi piłkarze to nie ci których znalazł "genialny" legionista. To nie Beto, Matusiak, Jirsak dali te mistrzostwa tylko Brożki, Głowacki, Baszczyński, Zieńczuk, wrócił z wypożyczenia Kosowski, a Marcelo był dzięki Mielcarskiemu. Oj ciężko znaleźć tu sukcesy Bednarza.
- Budżet zatwierdza Rada Nadzorcza, w tej przedstawiciele Cupiała mają pełna kontrolę, jaki ma to związek ze Stanem , żaden. Dostawał kasę to ją wydawał, na MP i na LE , czyli dobrze. A jeśli ktoś uważa że dostał za dużo to z pretensjami do rady Nadzorczej, czyli do ..Cupiała.
- Ok. To Sikorski, dobrze pamiętam jak pisałeś że będzie strzelał bramki , ja zaś postawiłem tezę, której się trzymam że będzie dobrze jak wszystkie nowe transfery Bednarza strzela choć tyle bramek co jeden Biton, no i czekam na ..pierwsza bramkę. Co do porównań to Genkow już w tym sezonie strzelił, a Sikorski nie, fakty niedobre, oj niedobre, to co ? Tym gorzej dla faktów !?
-Bynajmniej , nie chce pruć, bo nie ma czego tu pruć, J.B. niczego nie zbudował i niczego dobrego się po nim nie spodziewam, po prostu pisząc kolokwialnie: oczekuje wywalenia pasożyta i tyle
PS. I nie zmuszaj mnie do pisania po raz tysięczny tego samego ..
PS. II
Grantar napisał(a): 
|
Oczywiście wtedy, przez 2 lata wpływ na Wisłę był żaden ... a na wiosnę 2012 tak wielki że rozwalił zmierzającą do mistrzostwa wielką ekipę Maskanta.
|
Przez te dwa lata nie był żaden, owszem był, tyle że szkodliwy, czyli jednak jakiś był, vide liczne nieudane transfery, czyli kasa w błoto.
Co do przejęcia wpływu na klub po Maaskancie to owszem, nie, nie zmierzaliśmy do MP, ale zamiast miejsca 7 mogłoby być 4, a to były już europejskie puchary i może dodatkowe fundusze dla klubu. Kto wie, że może bez J.B. byłaby na to szansa.. Co miał sp..ć to Jacuś spie..ł.
Grantar napisał(a): 
|
Co do samego Bednarza unikam pisania o nim.
|
Hahaha, to mnie ubawiłeś.
Grantar napisał(a): 
|
ale ani on nie jest idiotą ani powodem aktualnej sytuacji Wisły będę to powtarzał nie żeby go bronić, ale żeby negować błędne diagnozy tego co jest.
|
No sprytny to on jest, ale mu kompetencji brak do bycia dyr. sportowym klubu na miarę Wisły Kraków. Co do wpływu na bieżącą sytuacje finansową, to ja obciążam za nią głównie bossa, bo wszystko co dobre i co złe to jednak głównie właściciel, problem w tym , że sam Bednarz przyczynił się do pogorszenia tej sytuacji, wpierw licznymi nieudanymi transferami przed Levadią, a następnie swoimi działaniami w trakcie rundy wiosennej, po czym transferami, bez których można by się spokojnie było obejść, ech może choć ten Quioto wypali, ale to wszystko na zasadnie fuksa, a nie znajomości piłkarskiego rynku.
Ostatnio edytowane przez milosz : 08.11.2012 o godz. 22:34.
|