milosz napisał(a):

Po drugie ja oceniam Bednarza na bazie jego całego pobytu w Wiśle .....
......, a każde MP jest dobre ......
|
Widocznie nie zauważyłeś że za nieprofesjonalnego Bednarza zdobyliśmy 2 niedobre Mistrzostwa Polski ....
milosz napisał(a):

|
Sfera finansów to mitologizowanie znanych faktów, 3 transfery , kwota około 1,5 mln euro, kasa za podpisy i kilka kontraktów po kilkaset tysięcy, tyle że już w kw. do LM i LE zarobiliśmy około 4 mln euro, o sprzedaży całej obrony wraz z napastnikiem Brożkiem już nie chce mi się ponownie pisać, otóż obciążanie transferów Stana za kłopoty finansowe Wisły to bajkopisarstwo i tyle.
|
I tyle mi wystarczy by zrozumieć twoje stanowisko ....
Ciężko mi się odnosić jednoznacznie do tego co napisałeś bo nie widziałem dokumentów finansowych Wisły.
Zdecydowana większość informacji wskazuje jednak na to że żyliśmy ponad stan ( przez Stana). Ty tego nie przyjmujesz do wiadomości ...stąd chyba twoje pragnienie powrotu do tego co było . Zachowujesz logikę.
milosz napisał(a):

|
Po trzecie, oceniać można już nowe "genialne" transfery , "geniusza" J.B.
|
No można oceniać. ... Tylko weź pod uwagę możliwości finansowe obu panów ......
Porównaj oceny gry Genkova i Sikorskiego w ostatnich meczach .... i ich ceny ...
A żebyś się miał na czym powyżywać: Ja jeszcze wierzę że Sikorski zacznie strzelać. Przypomnij sobie ile meczy w przeszłym sezonie bez bramki rozegrał Genkov (na początku tamtego sezonu) . Czy mieszaliśmy go z błotem tak jak teraz Sikora ?.
milosz napisał(a):

|
PS. zaś Cupiał nigdy nie będzie zadowolony , do póki nie awansujemy do LM, jednak metoda szycia i prucia donikąd nas nie doprowadzi, im szybciej zauważy to B.C. tym lepiej dla Wisły.
|
Zgoda ale ty teraz chcesz znów chyba pruć .... (fakt że ubranie trochę kiepskie ... )