Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2012, 19:42
Choćbyś na głowie stanął w swojej maniakalnej krytyce wszystkiego co jest związane z Wisłą, to faktów nie da sie zmienić, iż po MP2011 i po serii zwycięstw, oraz porażce w jednym meczu z Apoelem, awansowaliśmy do LE, gdzie wyszliśmy z grupy i to jest NAJLEPSZY WYNIK WISŁY KRAKÓW W EUROPEJSKICH PUCHARACH OD DZIEWIECIU LAT, boli Cię to ? Ma boleć . Mnie cieszy i wiecznie cieszyć będzie

Co do Meliksona, to jeszcze nie raz zrobi Ci przykrość i zagra dobry mecz, ale to już nie mój ból głowy..

PS. Ciągle nie rozumiem co Ty robisz na forum Wisły, w swojej patologicznej niechęci do wszystkiego co jest z nią związane, wszystkich piłkarzy, wszystkich trenerów, wszystkich jej byłych czy obecnych pracowników, bo to zakrawa mi na paranoje..

Ja owszem krytykuje np. fakt zatrudnienia Bednarza, czy brak Akademii Piłkarskiej, ale byli i dobrzy szkoleniowcy w Wiśle, byli i są dobrzy piłkarze czy jej pracownicy na innych szczeblach, pisanie cały czas na nie, wobec wszystkiego co związane jest z Wisłą , jest zwyczajnie NUDNE.

thechris jesteś nudny.

____
Do tekstu poniżej.

TAK, bellic88, pełna zgoda , brakuje piłkarzy bramko-strzelnych, tak napastników, jak i skrzydłowych, w meczach często mamy przewagę, a bramek nie strzelamy, a jak już atakujemy, to brak dynamiki, bo Maor to zbyt mało. Jeden dobry napastnik jak Biton i już były bramki, a gdyby był jeszcze jeden dodatkowo szybki i bramko-strzelny skrzydłowy to wyniki by się znacząco poprawiły, tyle że do tego potrzeba woli bossa, inny dyr. sp. inne podejście do transferów ze strony właściciela, hmm .. i na to przyjdzie nam poczekać.
Ostatnio edytowane przez milosz : 06.11.2012 o godz. 23:21.
Odpowiedz cytując