Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2012, 13:29
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
funkykoval

Blabla... nudzisz.

Znaczy ze Litex to nie ogorek byl?

No tak, a gdyby nie wasy babci to bysmy zdobyli Puchar UEFA w 2003 roku...
Z Odense raz wygralismy, raz przegralismy. Bilans 3:4. Mowa o 10 zespole ligi dunskiej poprzedniego sezonu (na 12 zespolow). Sukces jak cholera!

U nas wygrana bo Fulham gralo na pol gwizdka plus pomoc sedziego, w Anglii grali na powaznie i nie pozostawili zludzen.

Okej, znaczy z Meliksonem i Maleckim strzelilibysmy 3 gole wiecej...
Wygrana z rezerwami 2 ligowego europejskiego klubu to nie jest zaden sukces.

---------------
O Lechu (08/09 i 10/11) i Legii (11/12) pisac mi sie nie chce. No ale jesli ty uwazasz ze walczyc o awans z Litexem to to samo co walczyc o awans z Austria Wieden, Sparta, Dnipro czy Spartakiem, to ja gratuluje.

Odniose sie jeszcze tylko do meczu ze Spartakiem; Wisla miala wiecej szczescia w dwumeczu z Litexem (bledy sedziowskie na korzysc tez byly, chocby karny z dupy) niz Legia ze Spartakiem.

A, i jeszcze jedno; rezerwy ManC to jednak tak dwie klasy wyzej od rezerw Twente czy Fulham. Adebayor, Silva (w Poznaniu), Given... co tu duzo mowic, ogorki.
Dzizas, a gdyby nie pomoc sędziego w meczu z PAO Wisła może teraz regularnie by grywała w LM. Ale może jeszcze inaczej, Levadia Talin mówi Ci coś ? Wtedy był uber trener i uber dyrektor sportowy i która to była runda ? 2 eliminacyjna ? No nie wiem cały czas umniejszasz tamten sezon w pucharach, a niektórzy 9 lat czekali na to żeby zobaczyc Wisłę grająca we wrześniu(!) w europie.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując