Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2012, 22:35
Diagnoza odnośnie Meliksona została przeze mnie postawiona już dawno. A pisze o tym bo wiele osób wylało wtedy na mnie kubeł pomyj. Specjalnie się tym nie zraziłem,bo jak to bywa w takich przypadkach problem to mają oni a nie ja, ze nie widzą czegoś oczywistego od razu. Poza tym , że Melikosn to piłkarz wysoce przeciętny do tego Wisła oczekuje za niego nie wiadomo jakich pieniędzy. I tu jest pies pogrzebany. Może i znalazłby się chętny za jakies 500 czy 800 tysięcy euro,ale nie 3-4 mln euro z tego co czytam. No chyba, że z pięc dobrych meczów w naszej lidze jest tyle warte, jak tak to ok.

Tylko szkolenie, i aż szkolenie. Na inne warianty nas nie stać. Z czasem zaczniemy podpisywać samych Frederiksenów, bo kasy z każdym sezonem będzie ubywać, co zrozumiałe, bo im gorsza pozycja w lidze tym mniej kasy od sponsorów. I pierwsza liga zawita na R22. A radzę się z tą myślą oswajać pomału, bo nie sądzę aby Cupiał nagle dokładal do interesu nie wiadomo ile i łatał kasą dziury personalne. Ku przestrodze, w Szkocji nie wyobrażano sobie ligi bez Rangersów a we Włoszech Serie A bez Juve. Tudzież ligi argentyńskiej bez River. Sentymentów nie ma, o ile w pierwszych dwóch przypadkach zadziałay czynniki poza sportowe, to w przypadku River o tym mowy być nie może. Zlecieli bo byli żeująco słabi. A Rangers polecieli bo byli amatorsko zarządzani. A my jesteśmy przypadkiem pomiędzy River a Rangersami.

Ci co widzą jakąś nadzjeje w Bendnarzu, niech odpowiedzą sobie a proste pytanie. Gdzie,kiedy i co on zbudował jako menago ?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując