Jak juz propozycje ponownego zatrudnienia Valckxa wychodza, to ja proponuje jeszcze Kasperczaka.
Ze jego czaso przeciesz Schalke i Parme lalismy!

Lepsze to niz wygrana psim swedem z Litexem, i pozniejsze boje z (pol)rezerwami Twente i Fulham...
Transfery Valckxa:
Boukhari, Branco, Pareiko, Jaliens, Lamey, Melikson, Genkow, Siwakow, Iliev, Jovanovic, Diaz, Nunez, Biton
Czas przestac sie juz oszukiwac do cholery, i powiedziec prawidze w oczy;
transfery Valxca dupy nie porywaja, byly slabe.
Tak wiem, choleryk Cupial, zly Probierz i tak dalej, ale do jasnej cholery... tak cale zycie mozna sie usprawiedliwiac ze slabej gry!
"Nie potrafie dosrodkowac, i pilka przy przyjeciach odskakuje mi na 3 metry bo Probierz to slaby trener, Cupial zwolnil Maskanta..." No prosze Was...
-Boukhari, Branco, Jaliens, Jovanovic i Nunez to szrot. Ergo,
prawie 40% transferow Valxca to szrot.
Tak swoja droga, dlaczego Valxc podpisal tak dlugi kontrakt z Jaliensem? Nie lepiej bylo zrobic jak Legia z Ljuboja?
Roczny kontrakt z mozliwoscia przedluzenia?
-Pareiko, Lamey, Genkov, Iliev, Diaz, Siwakow i Biton to transfery ani na plus ani na minus... przy czym
Lamey, Genkov i Iliev sa/byli przeplaceni. Bitona nie zaliczam do dobrych transferow tylko z powodu tego ze warunki (1,8 mln euro) odrazu jasno i wyraznie mowily ze to tylko chwilowe wypozyczenie.
Co warte nadmienienia,
zaden z tych pilkarzy nie byl w chwili sprowadzenia perspektywiczny.
-Melikson to jedyny tak naprawde dobry transfer, znaczy
na 13 transferow mamy 1 dobry.
-------------------
Mitologizujcie dalej Stana, ale miejcie poczucie ze zyjecie w oparach absurdu i drewnianych chatek (kompleksy narodowe).
I uwaga,
nie pisze ze winowajca obecnej sytuacji jest Stan. Winowajca obecnej sytuacji jest Cupial i tylko Cupial, z ta swoja polityka dlugofalowa na 2 cm.
Chce tylko zwrocic uwage na to ze Stan nic wielkiego nie pokazal, i ze ze Stanem prawdopodobnie bylibysmy tak samo w koziej dupie co teraz.
Problemy Wisly sa troche glebsze i starsze. No bo co z tego ze Stan z Basalajem chcieli budowac szkolenie, a Bendarz nie. Przeciesz i tak o wszystkim decyduje Cupial, a to Cupial nie chce tego robic.