jacekbum napisał(a):

Zaznaczam,że nie chcę być adwokatem Bednarza ale jestem obiektywny dlatego w sprawach finansowych go bronię,popieram,że sprawy transferowe to jego słaba strona.
odp1: Sikorski przyszedł bo tani w utrzymaniu a napastnik był potrzebny,Quoito tutaj pomysł był dobry młody chłopak w miare tani na którym można zarobić.Miśkiewicz prawdziwy Wiślak młody, transfer dobry bo ma szanse być numerem 1.Głowacki gdy do Nas przychodził był podstawowym piłkarzem Trabzonu grał w lidze mistrzów..piłkarz mający Wisłe w sercu ,problem z tym,że nie daje rady jak na razie coś jest zle z nim bo w Turcji grał bardzo dobrze(przynajmnij liga mistrzów)
osdp2: Bednarz mówił o stawianiu na młodych i tak było za Probierza,przyszedł Kulawik młodzi mniej grają a Bednarz kilka tygodni temu powiedział,ze składu Kulawikowi nie ma zamiaru ustalać.
odp3: Sponsora na koszulki nie ma i nie będzie szczególnie gdy gramy dno,Cupiał chce pare baniek rocznie a tyle nikt nie da!!!
Sprzedaż internetowa podobno ma ruszyć za kilka dni...i dzieje się to teraz gdy jest Bednarz...nie twierdze,że to tylko jego zasługa ale nie mozna mu zarzucić,że tej sprzedaży nie ma z jego winy.
Nie rozwiązał kontraktu z Jaliensem bo widocznie nie było to opłacalne,skoro zawodnik chciał 9-10 pensji z góry(prasa pisała) to nie opłacało się a Bednarz nie mógł go zmusić.
Co do wyprzedaży to mamy cholernie duże zaległości a Cupiał nie chce dawać kasy więc Bednarz musi sprzedawać taki jego los.
Masz racje Bednarz to marionetka w rękach Cupiała.
I żeby nie było...sam wolałbym kogoś innego na miejsce Bednarza.
|
Co do stawiania na mlodych - nie, zaczelo sie pod tylkami palic (miejsce w tabeli).
Co do Jaliesa - po co wiec taki szum w tej i jej podobnych sprawach robil wokol siebie?
Co do sponsora - Cupial daje za koszulki X wiec kazde Y(pieniadze od sponsora) zmniejszyly by jego wklad. Dla mnie niezrozumiale. Gramy dno ale marka nadal silna.
Co do wyprzedazy - zgoda, co bedzie jak sprzedamy "ostatnie krzeslo"? Retorycznie.
Nie odbierz tego osobiscie. Nadal nic nie tlumaczy po co Wisle/Cupialowi Bednarz? (tak jak pisalem wielu przytakiwaczy bylo by tanszycha i funkcyjnych nie brakuje w klubie).