Wyświetl pojedynczy post
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2012, 23:44
Takich filmików na Youtuba z KIRMEM, MAŁECKI, ILIEVEM, BOGUSKIM, BROŻKAMI, GENKOVEM to ja mogę zrobić setki i na każdym z nich w/w zawodnik będzie wyglądał jak Ronaldo lub Messi.

Całym problemem dzisiejszej Wisły jest to że taki Kulawik z Bednażem nie mogą wejść do szatni i powiedzieć wszystkim którzy w niej teraz są - WYPIER***DALAĆ i zrobić miejsce bo właśnie jedzie tu 14 nowych gości kupionych za sporą kasę. Was tu nikt nie chce i nikt nie potrzebuje. Nie chce się wam grać, biegać, trenować to H**UJ, spadać do rezerw i czekać do wygaśnięcia kontraktu, albo rozwiązywać kontrakt ze stratą i SPADAĆ z Wisły.

Dlatego jest jak jest. Meliksonowi się coś nie podoba, to trzeba się obnosić jak z jajkiem, Garguła nic nie gra to trzeba na niego dmuchać bo może się zamknie w sobie i popadnie w depresję. Sobolewski i Głowacki nie mogą się spocić na treningu bo doznają kontuzji. ITD ITP.

Dlatego na to wszystko powinien do klubu wejść CUPIAŁ i powiedzieć, macie mnie w du**pie , nie chce się wam pracować, to ja sciągnę sobie takich którym się będzie chciało.
Całe obecne towarzystwo wywalić na trybuny i zakontraktować nowych 14 zawodników którym się będzie chciało grać. Teodorczyk, Wszołek, Milik, kto o nich wiedział 6 miesięcy temu. I nie cackać się z bezpoduktywnymi cieniasami którzy za grubą kasę zajmują 13 miejsce w lidze.

Ale Cupiał niestety tego nie zrobi, on woli doczekać aż skończą się kontrakty tym cieniasą, kogoś się jeszcze sprzeda, wyczyści obecną kadrę i dopiero wtedy zaczną się nowe transfery i tworzenie nowej drużyny.
Niestety zawodnicy doskonale o tym wiedzą i totalnie wszystko olewają. Oni nie spadną z ligi, oni nie zdobędą mistrzostwa. Bedą sobi grać na luziku i zajmować miejsce od 9-14. Bo zawodnicy doskonale wiedzą że nie ma ich kim zastąpić. Juniorów/ wychowanków klub nie ma żeby ich zastąpić, nowych zawodników klub nie kupi bo nie ma na nich pieniędzy. Można przed nimi stawiać cele a ci zawodnicy i tak nic nie ugrają. Jak cele nie będą się zgadzać to zwolnią trenera a nie nas.

Dlatego to nie jest winą Cupiała co się dzieje w tym sezonie ale bezczelnych, słabych zawodników którym po prostu nic się nie chce. Cupiał nie ma zamiaru płacić 38 zawodnikom więc przeczeka tych pseudograjków,a jak większość odejdzie z Krakowa to dopiero wtedy coś wyda na klub i posciąga Polaków dla których Wisła coś będzie znaczyć.
Ostatnio edytowane przez wwf : 05.11.2012 o godz. 00:05.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując