Wyświetl pojedynczy post
TS FANATIC
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2012, 21:31
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Będę mówił na co mam ochotę dopóki jestem na tym forum. Flamengista poddal się krytyce. Ja nie zamierzam.
Nie mówię o kibicowaniu dla sukcesu sportowego, ani nie jestem osobą, którą interesuje jedynie miejsce w tabeli. Jednak nie mam zamiaru tez przeginac w drugą stronę.
Mówie o kibicowaniu Wiśle, a nie o prowadzeniu "dopingu" w żaden sposób nie związanego z tym, co dzieje sie na boisku i mającego wywalone na klub i piłkarzy.
Jak bede chciał poskakać, poodpalac race i rzucac serpentyny, pójdę na zabawę sylwestrową.
Czy chcecie czy nie, "kibicowanie" ktore niektórzy reprezentują odchodzi w przeszłośc. Dla dobra piłki i klubów.
FraMat, dla tego właśnie z takimi jak Ty nigdy nie będzie nam po drodze. Nie chcemy tu drugiej Anglii czy Hiszpanii, ani dla dobra piłki ani dla dobra klubów. Zdecydowanie wolimy model argentyński.
Wiesz dobrze że od tego ani poziom piłki ani pozion organizacyjny klubów się nie poprawi i jest to zaklinanie rzeczywistości, ale to już rozkmina na dłuższą pogawędkę odbiegającą od tematu.
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
Odpowiedz cytując