Szpen napisał(a):

śmieszą mnie te opinie. Kaczyński przez ostatnie tygodnie oszukiwał i ściemniał, udawał grzecznego, uprawiał politykę miłości. Manipulował społeczeństwem i go oszukiwał.
Gdy wreszcie wyszło szydło z worka, podnosi się lament, że media na niego cisną. Gdzie tu logika? Nikt sie juz na te triki i oszukańcze przebrania JarKacza nie nabierze. I dobrze!
|
Eeeee...

O co Ci biega?
Nie sądziłem że będę stawał w obronie Jarka, ale Twój post jest tak pozbawiony sensu że błaga żeby wrzucić swoje 3 grosze..
1. Kaczyńskie oszukiwał i ściemniał

Kogo, kiedy i jak oszukiwał?
2. Udawał grzecznego, niezłe określenie

Padam ze śmiechu
3. Manipulował społeczeństwem i oszukiwał go ? Chodzi Ci o trotyl... hmmm nie wiedziałem że to on po 2,5 roku po katastrofie wymyślił sobie temat ponownego badania, przebadanego przez 2 komisje wraku. Zakrawa na kpine, 2 komisje 2 raporty a okazuje się że nie przeprowadzono połowy badań. Albo nie dostarczono ich do Polski.
4. Odnośnie ciśnięcia przez media, nie chodzi o to że go atakują, niech to robią bo sam zachował się jak pieniacz, miał wystawioną piłkę z którą mógł zrobić co chciał, a na pewno nie zachowa się jak wytrawny polityk. Nie wytrzymuje ciśnienia alle to już inna sprawa i problem PiSu
5. Nikt się na jego triki nie nabiera, ale tym bardziej nie łyka trików rządu którego indolencje udowadniają kolejne afery.
Tu nie chodzi o atak na Kaczyńskiego tylko o brak proporcji w atakach na polityków, oraz zero pytań i oskarżeń dla Rządu, który nie wywiązał się z żadnej kluczowej obietnicy wyborczej, a teraz bombardowany jest wywołanymi przez siebie aferami, brakiem decyzyjności, brakiem pociągania do odpowiedzialności osób które nie sprawują należycie swoich funkcji.
To wszytko to tematy zastępcze a w kraju.. coraz większy syf.. jedziemy po równi pochylej w dół.