Wyświetl pojedynczy post
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.11.2012, 11:32
Ja mam cichą nadzieję, że w zimie coś ruszy. Może ktoś stwierdził (nieważne czy był to Bednarz czy ktoś inny) że z tym obecnym składem, wzmocnionym młodzieżą, możemy w tej lidze coś ugrać, i to była faktyczna przyczyna braku transferów.Nie brak kasy, a oszczędności w celu wyciągnięcia jak największego zysku. Najpierw wsadzono na minę Moskala, który nic na takie postawienie sprawy się nie odezwał, potem utopiono Probierza. Mam nadzieję że z Tomkiem będzie inaczej, chociaż on też nie podskoczy do nadprezesa jak nie będzie transferów.Podkreślam że jest to moje prywatne zdanie, a jak jest naprawdę i co siedzi w głowie nadprezesa, to wie niewielu.
Jeszcze słowo w temacie Michała Czekaja. To obiecujący zawodnik, który kiedyś może zostać ostoją defensywy Wisły. Chłopak został wrzucony na głęboką wodę, i zrobił widoczny progres. Niemniej jednak jego poziom gry w pełni odzwierciedla poziom całej tej drużyny i m-ce w tabeli. W grającej na wysokim poziomie Wiśle byłby idealny na ławkę rezerwowych lub do wypożyczenia do niższej ligi, gdzie na pewno by się nie cofnął w rozwoju. Wyszło by mu to na dobre, bo nie byłoby tego całego psioczenia teraz, a doświadczenie wyniesione ze wspólpracy z innym trenerem i piłkarzami - bezcenne. Obecnie nasza młodzież trzymana jest pod kloszem. Ta cała MESA nic nie wnosi do sprawy szkolenia narybku...
Ostatnio edytowane przez Barti : 04.11.2012 o godz. 11:34.
Odpowiedz cytując