naturalmystic napisał(a):

1. To była zwyczajna katastrofa lotnicza. Moim zdaniem wynikała z wadliwego sprzętu, który jest w posiadaniu naszego rządu. No, ale już widze te zarzuty opozycji gdyby rząd zdecydował się na wymianę floty. Sam byłem naprawde głęboko poruszony tym co się stało, bo w końcu zginął prezydent naszego kraju (mimo, że na niego nie głosowałem to uznaję go za najważniejszą osobę w państwie), ale pis bardzo skutecznie wymazał z naszej pamięci traumę po katastrofie, która przerodziłą się w wojnę polsko-polską.
2. Teoria "straszliwej zbrodni" to słowa Kaczyńskiego, a wcześniej jego krzykaczy.
3. Uwierz mi, że nie można wyobrazić sobie gorszej rzeczy dla naszego kraju niz powrót do rządu partii, która w związku z aferą trotylową pokazała swoje prawdziwe oblicze. Wiem, że pis uważa nas za mocarstwo Europy, które nie powinno liczyć się ze zdaniem innych krajów, ale w zagranicznych mediach nazwano Kaczyńskiego najgroźniejszym populistą Europy. Ja tak tego zawistnego psychopatę widzę od dawna.
|
Skoro to była katastrofa, to dlaczego tak Tusk broni się przed komisją międzynarodową- oddając je CAŁKOWICIE rosjanom.Mało tego, wszystkie dowody spoczywają na terenie Rosji.
Czy wg Taka sytuacja jak przedstawiona w tym filmiku jest normalna!!!!!?
http://www.youtube.com/watch?v=nCsbGvrg1sI
Czy wg Ciebie tego typu sytuacja jest normalna?Przeciez śledztwo w tej katastrofie już dawn przekroczyło granice absurdu.Taki news tylko a propos pogrzebu Kaczorowskiemu.Jakim cudem pomylono ciało prezydenta, mimo że zidentyfikowano go jako jednego z pierwszeych po katastrofie, by zaraz vice szef po identyfikacji źle zidentyfikował ciało-

Czy jest to możliwe? Pomijając nawet to.Jak to jest możliwe, że identyfikacji dokonywała osoba, która prezydenta nawet nie znała?....A CZY TO MA JAKĄKOLWIEK LOGIKE? Ten prezydent pózniej jest ponownie chowany bez Tuska, Prezydenta, Sikorskiego...
A to tylko jedna sytuacja....