Wyświetl pojedynczy post
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2012, 16:49
Zamiast Sobola powinien zagrać Chrapek, Garguła i Melikson się brali za rozgrywanie, pierwszy nie ma takiej kreatywności i... dobrej lewej nogi a drugi powinien być pod polem karnym tak wyszło że wszyscy piłkarze stali gdzieś przed szesnastką. Brakuje mocnych strzałów z dystansu bo to może przynieść bramke, nie tyle co gol bezpośrednio ale mocny strzał to wybicie bramkarza, mało celnych strzałów, te dośrodkowania to były chyba do Mikołaja, na plus Wilk, jak dla mnie Wilk > Trałka + Murawski, Sobolewski jak wspominałem zagrał źle, mało odbiorów dużo strat, ociężały, wogóle nie zwinny piłkarz. Dobre zachowanie Jaliensa w niektórych sytuacjach w polu karnym, naprawdę w ofensywie był najlepszy z naszej drużyny, natomiast nie ma kto go kur.wa zaasekurować, Wilk i Sobolewski stoją gdzieś w środku zamiast iść tymczasowo na prawą stronę defensywy. Po kiego grzyba Melikson stoi na boku, każdy chyba dobrze umie zacentrować piłkę, on powinien być w środku a przed polem karnym jakiś ruch napastników. O Duńczyku szkoda pisać, boi się odebrać, brak szybkości, wysoki też nie jest, silny także, jak dla mnie nawet za słaby na naszą ligę. Na wiele punktów w tej rundzie nie liczę, może uda się załatwić pozycje 7-12 do świąt.
Odpowiedz cytując