Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2012, 10:15
No załamka .... ale to co tu niektórzy wypisują też.
Wisła walczyła i mogła ten mecz spokojnie zremisować a nawet wygrać gdyby wykorzystała swoje akcje, zwłaszcza tą pierwsza Meliksona po podaniu Wilka. Lech miał 1,5 akcji i jedną bramkę.
U nas zawiódł Melikson i Iliev oraz w 1 połowie Frederiksen. Nic nie pokazał Garguła.
Sobol i Wilk ..... mieli czesać ... ale tak naprawdę Lech wcale nie zmuszał do czesania, więc nie wiem po co było wystawiać dwóch defensywnych pomocników.
Dobrze zagrał Jaliens i w 2 połowie Fredka.
Genkov i Sikor to dla mnie jeden .... ze wskazaniem na Sikora który miałby ćwierć asysty
Najlepszy Boguski - cały mecz próbował dynamizować akcje. Niestety Burić mu wyciągną setkę.
Szkoda mi naszych nie są ani łamagami (jak tu niektórzy piszą) i walczą ....
Tak na marginesie:
Strzela nam bramkę 19 latek wchodzi 17 latek ..... połowa opsów poniżej 22 lat ...
A forum jeździ po Czekaju (bo popełnił 2 błędy) a ogrywamy Ilievów i Gargułów . Niech żyje przyszłość Wisły !! przecież stać nas teraz na każdego asiora w Europie ....
"Przydałyby się transfery" ...... ktoś tu wcześniej napisał .... Ludzie gdzie wy żyjecie Spytajcie czy wszyscy aktualnie grający są na bieżąco wypłacani ....
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując