Wyświetl pojedynczy post
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2012, 16:23
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Zaiste. W odpowiedzi natomiast ujrzeliśmy dojrzałość forumowiczów.

Cytat:
yarow napisał(a):Wyświetl post
... a Ty kto? Internetowe Odwody Milicji Donalda?

Nie wspominając o podziałach politycznych, powyższe komentarze są po prostu poniżej jakiegokolwiek poziomu.

Przytocz jeszcze coś mojego podobnego. Znajdziesz? Nie znajdziesz. Zachciało mi się ironii ale jeśli zachce mi się jej raz jeszcze, to ją uskutecznię.

Naprawdę, poniżej poziomu ale czyjego poziomu? Moje ironiczne stwierdzenie jest podbudowane poziomem obecnej ekipy rządzącej. Nie wiedziałeś o specjalnej "odprawie" młodych członków partii rządzącej, odsyłającej ich na front internetowy? Zapytaj "młodych" tej partii, może powiedzą Ci jak było i jest ...

Ponadto, Kolega forumowy, na którego post odpowiedziałem wyraził zdziwienie, że Administracja zezwala na istnienie tego tematu. To zdziwienie skojarzyło mi się z obecna linią władzy i jej reakcją na wiele wolnościowych przejawów życia społecznego. Między innymi tych reakcji rządowych "antykibolskich" oraz wprowadzanie wielu ustaw o charakterze totalitaryzującym.

Ja, swoje zdziwienie na zdziwienie Kolegi wyraziłem pytaniem co prawda ironizującym, obarczonym emotikonem, ale nie pozbawionym poparcia realizmem.

I jeśli zechcę, podobne zapytanie odniosę do Twojej osoby.
Ostatnio edytowane przez yarow : 01.11.2012 o godz. 16:32.
Odpowiedz cytując