Karamazow napisał(a):

Nie zapomnij skakać z radości po ewentualnym remisie z kuchenkami Tak samo mi wstyd oglądać Łukasza G. w koszulce Wisły jak czytać takie posty.
|
A mi wstyd dyskutować z takimi jak Ty. Ignor.
Kapsel napisał(a):

A Melikson i Iliev nie potrafi centrować ?Genkov potrafi bramki strzelać nie tylko głową. W sumie to Garguła ma bardzo dobre centry i wolne może by go wypróbować na skrzydle ? Ofensywa mogła by według mnie wyglądać tak :
------Genkov---------
Iliev---------Melikson-------------Garguła
Tylko kto jako defensywni ? Sobol już według mnie nie może dać Wiśle wiele może Czarek i Kew by tam zagrali? A Obrona to według mnie MUSI być taka : Buno,Głowa,Czekaj/Chavez tylko ten w formie i Marko też tylko ten w formie.Bramka no to Sergei(Bo kto?)Miśkiewicza nie postawi,zastanawia mnie tylko dlaczego szansy nigdy nie dostał Milan Jovanić ?Jestem optymistą i uważam że ten mecz wygramy
|
Niestety Iliev i Melikson są przystosowani bardziej do gry kombinacyjnej. Nie potrafią dobrze dośrodkować na głowę Genkova albo tych centr jest po prostu za mało. Jakkolwiek abstrahując już od tego wszystkiego zgadzam się w Twoim poście z tym, że to Kew powinien grać w drugiej linii jako defensywny pomocnik.