No to kilka odpowiedzi ..
thechris napisał(a): 
Nie „wycieczka osobista” tylko rzeczowa ocena całej Twojej postawy na forum.
thechris napisał(a): 
|
Kłamstwo. Napisałem, że Wisła zdobywała MP grając 26-17 miesięcy temu i klasa/forma zawodników może się mieć to nijak do obecnych czasów.
|
Sam kłamiesz idąc dalej w zaparte ..sam pisałeś na forum w konkretnym sezonie po kilku kolejkach że „Wisła musi się przyzwyczaić do oglądani pleców Lecha” i co i kicha, bo po kilku kolejkach Twój Lech już nie był taki cudny, to dotyczy całego sezonu (sezonu w którym Wisła zdobyła MP), oraz Twoich kolejnych postów, w których udowadniałeś że inni są lepsi, a jak Wisła wygrywa to tylko szczęśliwie, powtórzę cała Twoja obecność na forum to jedna wielka frustracja człowieka który nie jest wstanie myśleć pozytywnie, współczuje ..
thechris napisał(a): 
|
Kłmastwo. To byłby nonsens gdybym tak napisał czego oczywiście nie napisałem. Wisła ma prawo być wyżej niż miejsce na które ma skład czyli max 7*. Od wakacji piszę, że każde miejsce ponad to to będzie olbrzymi sukces. Skoro tak napisałem tzn. że dopuszczam taką możliwość, że będzie wyżej.
|
thechris napisał(a): 
|
Poprawienie lokaty z poprzedniego sezonu czyli 7. miejsca to będzie mission impossible/olbrzymi sukces, którego jednak się nie spodziewam po ww grajkach.
|
Nie rozumiesz pojęć których używasz, gdzie ja niby kłamie !?! skoro się nie spodziewasz i piszesz że to będzie mission impasossible, znaczy oceniasz , że tak nie będzie, ja zaś uważam że takie pisanie to czarnowidztwo, bo kadra jest silniejsza niż miejsce w środku tabeli.
Swoją drogą, pomyliłeś się już tyle razy, że moja prośba, wręcz koniecznie przewiduj same porażki Wisły, to pewnikiem będzie odwrotnie.
thechris napisał(a): 
|
* - To jest moja ocena. Wg twojej Wisła może mieć skład na ćwierćfinał LM - nie widzę problemu.
|
I po co się wydurniasz i prowokujesz !?! Nigdzie nic podobnego nie napisałem, z barku argumentów zaczynasz zmyślać ..
thechris napisał(a): 
A tu akurat zgoda , też tak oceniam całą Twoją obecność na tym forum.
thechris napisał(a): 
|
Oczywiste jest, że sobie życzę aby Wisła była jak najwyżej .
|
No cóż, wmawiać możesz różne rzeczy, ale to że życzysz Wiśle jak najlepiej biorąc pod uwagę przewidywanie wyłącznie czarnych scenariuszy oceniam jako przejaw czarnego humoru , hmm i ten akurat sobie cenię. I w sumie tak pewnie należy oceniać twoje posty, jako niepoważne, złośliwe i czasem trącące czarnym humorem, ot tyle.
bonawentura napisał(a): 
|
Miłosz, kadra Wisły powinna zdobyć MP w 2012 roku, a nie zdobyła. Możemy się licytować. Myślę, że nie tylko umiejętności czysto piłkarskie decydują o tym, gdzie Wisła w tabeli obecnie się znajduje. Decyduje też cała otoczka, sposób traktowania swoich pracowników, kwestia motywacji do pracy, sama technika doboru współpracowników..
|
Pełna zgoda, ale tu właśnie chodzi o teoretyczne rozważania, chodzi o nie sztuczne nadmuchiwanie oczekiwań wobec piłkarzy, ale też o nieobniżanie ich wartości ponad granice przyzwoitości, chodzi zwyczajnie o umiar i rozsądek, a ten u thechrisa nie występuje gdy pisze o piłkarzach Wisły, przypomnę , że tak samo o nich pisał w sezonie mistrzowskim , chodzi o umiar i nic więcej.
Jest też jeszcze coś. Otóż Wisła wygrała mecz i zamiast się z tego cieszyć , to czytam gęganie i wieczne narzekanie w sytuacji w której akurat po meczu z Widzewem jest więcej pozytywów , niż było przed meczem. I to jest istota sprawy.
wolfy napisał(a): 
|
Teraz jest lepiej, ale nie znaczy że dobrze. Oby mecz z Widzewem był potwierdzeniem tendencji wzrostowej, a nie - pojedynczym wyskokiem.
|
Nie muszę się ze wszystkim zgadzać, a czasem mam i inne zdanie, ale pod tym podpisać się powinien każdy kibic Wisły Kraków, zarówno niepoprawny optymista , jak wieczny pesymista. Niech Kulawik nadrobi to co straciliśmy za Probierza, bo to był czas stracony.
PS.
<Crasch> napisał(a): 
|
Melikson piłkarzem na 3-6 miejsca?
|
<Crasch> napisał(a): 
W tej lidze?
Niewiem, ale co poniektórzy powinni się pi******* mocno w łeb jakąs pałą.
Koleś, który jest najlepszym piłkarzem tej ligi jest niby gorszy od kogo? jedynie Ljuboja może mu dorównać.
Juz zapomnieliście jaki ma potencjał? Piłka nozna to gra zespołowa i jeden zawodnik meczu nie wygra.
|
No masz rację, ale widać taki mamy folklor na tym forum, że znajdzie się taki facho(f)iec który oceni że Maor Melikosn to piłkarz nie na miarę miejsc w pierwszej trójce, ot taki forumowy folklor.
_____
PS. I na potwierdzenie kolejny facho(f)y tekst kibica-inaczej ..po spodem, tak nonsensowny że bez komentarza , ten o Kwieku ..co to" czapką nakrywa Meliksona", jak już wspominałem po prostu folklor ..
Ostatnio edytowane przez milosz : 29.10.2012 o godz. 22:19.
|