Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2012, 16:52
No to kilka odpowiedzi ..

thechris napisał(a):Wyświetl post
Wycieczka osobista. .
Nie „wycieczka osobista” tylko rzeczowa ocena całej Twojej postawy na forum.

Kłamstwo. Napisałem, że Wisła zdobywała MP grając 26-17 miesięcy temu i klasa/forma zawodników może się mieć to nijak do obecnych czasów.
Sam kłamiesz idąc dalej w zaparte ..sam pisałeś na forum w konkretnym sezonie po kilku kolejkach że „Wisła musi się przyzwyczaić do oglądani pleców Lecha” i co i kicha, bo po kilku kolejkach Twój Lech już nie był taki cudny, to dotyczy całego sezonu (sezonu w którym Wisła zdobyła MP), oraz Twoich kolejnych postów, w których udowadniałeś że inni są lepsi, a jak Wisła wygrywa to tylko szczęśliwie, powtórzę cała Twoja obecność na forum to jedna wielka frustracja człowieka który nie jest wstanie myśleć pozytywnie, współczuje ..

Kłmastwo. To byłby nonsens gdybym tak napisał czego oczywiście nie napisałem. Wisła ma prawo być wyżej niż miejsce na które ma skład czyli max 7*. Od wakacji piszę, że każde miejsce ponad to to będzie olbrzymi sukces. Skoro tak napisałem tzn. że dopuszczam taką możliwość, że będzie wyżej.
Poprawienie lokaty z poprzedniego sezonu czyli 7. miejsca to będzie mission impossible/olbrzymi sukces, którego jednak się nie spodziewam po ww grajkach.
Nie rozumiesz pojęć których używasz, gdzie ja niby kłamie !?! skoro się nie spodziewasz i piszesz że to będzie mission impasossible, znaczy oceniasz , że tak nie będzie, ja zaś uważam że takie pisanie to czarnowidztwo, bo kadra jest silniejsza niż miejsce w środku tabeli.

Swoją drogą, pomyliłeś się już tyle razy, że moja prośba, wręcz koniecznie przewiduj same porażki Wisły, to pewnikiem będzie odwrotnie.

* - To jest moja ocena. Wg twojej Wisła może mieć skład na ćwierćfinał LM - nie widzę problemu.
I po co się wydurniasz i prowokujesz !?! Nigdzie nic podobnego nie napisałem, z barku argumentów zaczynasz zmyślać ..

Prowokacja + insynuacje.
A tu akurat zgoda , też tak oceniam całą Twoją obecność na tym forum.

Oczywiste jest, że sobie życzę aby Wisła była jak najwyżej .
No cóż, wmawiać możesz różne rzeczy, ale to że życzysz Wiśle jak najlepiej biorąc pod uwagę przewidywanie wyłącznie czarnych scenariuszy oceniam jako przejaw czarnego humoru , hmm i ten akurat sobie cenię. I w sumie tak pewnie należy oceniać twoje posty, jako niepoważne, złośliwe i czasem trącące czarnym humorem, ot tyle.

bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Miłosz, kadra Wisły powinna zdobyć MP w 2012 roku, a nie zdobyła. Możemy się licytować. Myślę, że nie tylko umiejętności czysto piłkarskie decydują o tym, gdzie Wisła w tabeli obecnie się znajduje. Decyduje też cała otoczka, sposób traktowania swoich pracowników, kwestia motywacji do pracy, sama technika doboru współpracowników..
Pełna zgoda, ale tu właśnie chodzi o teoretyczne rozważania, chodzi o nie sztuczne nadmuchiwanie oczekiwań wobec piłkarzy, ale też o nieobniżanie ich wartości ponad granice przyzwoitości, chodzi zwyczajnie o umiar i rozsądek, a ten u thechrisa nie występuje gdy pisze o piłkarzach Wisły, przypomnę , że tak samo o nich pisał w sezonie mistrzowskim , chodzi o umiar i nic więcej.

Jest też jeszcze coś. Otóż Wisła wygrała mecz i zamiast się z tego cieszyć , to czytam gęganie i wieczne narzekanie w sytuacji w której akurat po meczu z Widzewem jest więcej pozytywów , niż było przed meczem. I to jest istota sprawy.

wolfy napisał(a):Wyświetl post
Teraz jest lepiej, ale nie znaczy że dobrze. Oby mecz z Widzewem był potwierdzeniem tendencji wzrostowej, a nie - pojedynczym wyskokiem.
Nie muszę się ze wszystkim zgadzać, a czasem mam i inne zdanie, ale pod tym podpisać się powinien każdy kibic Wisły Kraków, zarówno niepoprawny optymista , jak wieczny pesymista. Niech Kulawik nadrobi to co straciliśmy za Probierza, bo to był czas stracony.

PS.
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
Melikson piłkarzem na 3-6 miejsca?
<Crasch> napisał(a):Wyświetl post
W tej lidze?
Niewiem, ale co poniektórzy powinni się pi******* mocno w łeb jakąs pałą.
Koleś, który jest najlepszym piłkarzem tej ligi jest niby gorszy od kogo? jedynie Ljuboja może mu dorównać.
Juz zapomnieliście jaki ma potencjał? Piłka nozna to gra zespołowa i jeden zawodnik meczu nie wygra.
No masz rację, ale widać taki mamy folklor na tym forum, że znajdzie się taki facho(f)iec który oceni że Maor Melikosn to piłkarz nie na miarę miejsc w pierwszej trójce, ot taki forumowy folklor.

_____
PS. I na potwierdzenie kolejny facho(f)y tekst kibica-inaczej ..po spodem, tak nonsensowny że bez komentarza , ten o Kwieku ..co to" czapką nakrywa Meliksona", jak już wspominałem po prostu folklor ..
Ostatnio edytowane przez milosz : 29.10.2012 o godz. 22:19.
Odpowiedz cytując