Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2012, 16:17
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
Ja uważam że jak najbardziej powinien zagrać Genkov On od paru spotkań ma patent na Lecha i strzela im bramki. Uważam też ,że Boguski z całym szacunkiem nie jest napastnikiem na Wisłę. Najlepsze lata ma już dawno za sobą,a to że strzelił 2 gole - ok ,ale jednak bardziej wolę Genkova bo na pewno w końcu zacznie grać tak jak tego oczekujemy ,a na pewno do formy nie dojdzie na ławcę.Jeżeli chodzi o Daniela nie jestem jego fanem ale uważam ,że jest on dobrym napastnikiem na naszą ligę tylko musi się przełamać.Kiedy to nastąpi lub czy w ogóle nastąpi nie wiadomo. A jeszcze jedna sprawa denerwuje mnie jak każdy teraz płacze ,że walczymy o spadek itp. Ludzie mieliśmy najzwyczajniej w świecie słabego trenera który ich źle przygotował. Tak naprawdę nie ma lepszego napastnika od Genkova ewentualnie Arek Piech i Danijel Ljuboja mogą być lepsi. Nie ma w tej ekstraklasie lepszego od Melexa. Albo Ivica to naprawdę skrzydłowy z bajeczną techniką jak na naszą ekstraklasę Po prostu trzeba mieć trenera który wykrzesi z tych zawodników max. Skład się tak bardzo nie zmienił bo trzon pozostał,trzeba tylko to solidnie poskładać.
Ogólnie zgoda, Genkov w formie nie jest zły, tyle że formę fizyczną buduje się na treningach, a nie smęcąc się bez sił w czasie meczu.

Może jakoś uargumentujesz swój sąd o klasie Boguskiego? Bo moim zdaniem tylko Melikson i Iliev mogą się z nim piłkarsko równać,a biorąc pod uwagę przegląd pola i myśl w grze jest zwyczajnie w Wiśle najlepszy. Tekstem że najlepsze lata ma już za sobą, troszkę się zagalopowałeś, bo niby dlaczego?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując