serek.c2 napisał(a):

|
Obawiam się, że wg thechrisa nie ma w naszej lidze zawodników, którzy graliby o pozycje 1-3... Czytając jego głupawe analizy nie wiem czy śmiać się czy płakać...
|
Są, są. Nie ma ich za wielu ale trochę by się znalazło.
Grantar napisał(a):

kurde balans to co ty tu prezentujesz to tak jakbyś pisał o drużynie wrogów .[/B]
Tak jak ja przesadziłem z optymizmem w sierpniu tak ty przeginasz w druga stronę ......
Licytujesz się z resztą forum na bycie największym krytykantem ?
|
Jakim wrogiem? W którym wpisie?
milosz napisał(a):

Wycieczka osobista.
milosz napisał(a):

|
Kadra Wisła według Ciebie nie powinna zdobyć MP w 2011
|
Kłamstwo. Napisałem, że Wisła zdobywała MP grając 26-17 miesięcy temu i klasa/forma zawodników może się mieć to nijak do obecnych czasów.
milosz napisał(a):

|
teza że Wisła w aktualnej kadrze to ekipa która nie ma prawa być w górnej części tabeli to nonsens
|
Kłmastwo. To byłby nonsens gdybym tak napisał czego oczywiście nie napisałem. Wisła ma prawo być wyżej niż miejsce na które ma skład czyli max 7*. Od wakacji piszę, że każde miejsce ponad to to będzie olbrzymi sukces. Skoro tak napisałem tzn. że dopuszczam taką możliwość, że będzie wyżej.
* - To jest moja ocena. Wg twojej Wisła może mieć skład na ćwierćfinał LM - nie widzę problemu.
milosz napisał(a):

|
Wisła będzie wyżej niż tego sobie życzysz
|
Prowokacja + insynuacje. Oczywiste jest, że sobie życzę aby Wisła była jak najwyżej.
Itd, itd.... Nie chce mi się dalej cytować.