|
Senior Member
|

28.10.2012, 23:21
|
thechris napisał(a):
|
Jestem bardzo szczęśliwym człowiekiem Daleko mi do bycia sfrustrowanym, po prostu opisuje rzeczywistość.
|
Ty ..jesteś szczęśliwym człowiekiem (!?!) , hahaha, dawno się tak nie uśmiałem ..Możesz pisać, że jesteś z Marsa, Twoje teksty zaś świadczą jednoznacznie że jesteś frustratem, a to co opisujesz to rzeczywistość urojona.
Kadra Wisła według Ciebie nie powinna zdobyć MP w 2011, a zdobyła, Ty zaś obstawiałeś na MP wpierw Amikę Poznań, później kolejne drużyny, tylko nie Wisłę Kraków.
W kolejnym sezonie już gratulowałeś MP Legii i nakazywałeś wręcz jej kibicom otwieranie korków od szampana, a tu takie nieszczęście bo MP została drużyna zaprzyjaźniona z Wisłą czyli Śląsk Wrocław.
Powiedzmy to jasno, nie opisujesz żadnej rzeczywistości, bo teza że Wisła w aktualnej kadrze to ekipa która nie ma prawa być w górnej części tabeli to nonsens, na końcu sezonu zaś po raz kolejny, przeżyjesz kolejne rozczarowanie, bo Wisła będzie wyżej niż tego sobie życzysz i "przewidujesz", a biorąc pod uwagę jak często sie mylisz, to w sumie jestem spokojny o to iż Wisła w tabeli będzie ..dużo wyżej niż zakładają twoje życzeniowe pseudo-analizy, rzecz jasna życząc Wiśle u ciebie jak najgorzej. Masz problem sam ze sobą, cała Twoja obecność na tym forum o tym świadczy… a poruszam ta kwestię, bo żadne kolejne Twoje gęganie, nie zmieni mojej radości ze zwycięstwa nad Widzewem, oraz radości z kolejnych zwycięstw Wisły Kraków, które niechybnie na pohybel jej pseudokibicom, przyjdą niebawem.
Ostatnio edytowane przez milosz : 29.10.2012 o godz. 09:42.
|
|