Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2012, 20:52
szprotson napisał(a):Wyświetl post
jasne, ale musisz przyznac ze od przyjscia do Wisly troche sie jednak rozwinął (lepiej ocenia lot piłki, trafia w górne piłki ..)
Jeżeli przez to rozumiesz, że nie popełnia już trampkarskich błędów, jasne. Problem w tym, że zawodnik na tym poziomie nie powinien takich jaj odstawiać, więc nie wiem czy to faktycznie taki szał...
Obawiam się jednak, że to nie on się rozwinął, a my "zwinęliśmy". Patrz niżej.

Proud napisał(a):Wyświetl post
No to będzie coś z tego Bunozy czy też nie?
Zdaje się, że już napisałem - Bunoza jest OK jak na obronę przed spadkiem. Na tej samej zasadzie daje radę Czekaj, choć nie czarujmy się - parę bramek na swoim koncie już ma.
Sezon i dwa temu graliśmy w pucharach (nawet o LM) i o mistrzostwo Polski. Gdybyśmy kiedykolwiek mieli włączyć się znowu do gry o takie cele - Bunoza będzie słabym ogniwem.

Tak trudno ogarnąć, że sytuacja się zmieniła i dziś nawet Jirsak i Pajlić byliby zbawieniem?

Frederiksen gra tragicznie, Bunoza zagrał dobrze na tle Widzewa. Tyle. Solidny zawodnik dla drużyny broniącej się przed spadkiem. Na tle słabych Czekaja, Frederiksena czy Burligi - pewny punkt.

Jesteśmy piłkarsko na dnie, a Wy wyjeżdżacie z tekstami "zawsze pisałem, że coś z niego będzie". Serio? Załapałby się do jedenastki w Legii czy w Amice? Jakoś tego nie widzę...
No więc wiecie, kiedyś mierzyliśmy mniej więcej w podobny poziom.

Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.10.2012 o godz. 21:05.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując