Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2012, 20:32
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
Pocieszające że Kulawik zalatuje Moskalem i Danem a nie Legionistą ale bardziej by cieszyło gdyby Wisła zalatywała stylem i skutecznoscią jaki kiedyś.Aczkolwiek jeśli sie potwierdzi że Cupiał chce sprzedać Wisłe znanej firmie to Kulawik może rzeczywiście zagrzać do rundy wiosennej a nawet końca sezonu.Warto mieć nadzieje że styl Dana jaki narzucił Kulawik teamowi wciągu ostatnich 2tygodni zaowocuje kolejnymi zwycięstwami
Moskalem i Danem?....
Przecież to były dwa zupełnie odmienne style.
Za Moskala było ty do mnie ja do Ciebie, multum podań.
Za Petrescu była dzida do przodu, żelazna defensywa a z przodu i tak coś spadnie. Długa piłka do usranej.

Z resztą wcale nie mówię, że taktyka jednego lub drugiego była zła, Dana bardzo lubiłem. Jednak stawianie ich obok siebie to kpina. Po 1 Moskal nigdy nic w piłce nie osiągnął. Dan owszem. Po 2 prezentowali całkowicie przeciwną filozofię gry.
Podobnie jest z Kulawikiem, bliżej mu do Moskala, zarówno pod względem reputacji trenerskiej, osiąganych sukcesów, jak i filozofii gry. Dan lubił grę prostą do bólu opartą w 99% na przygotowaniu fizycznym.

Także nie wiem co autor miał na myśli

Chyba chodziło mu o to, że lubi Kulawika i lubił Moskala i Dana a nie lubił Probierza. Pod względem like'ów to by się zgadzało
Ostatnio edytowane przez s1mone : 27.10.2012 o godz. 20:35.
Odpowiedz cytując