wislak68 napisał(a):

Temat polityczny, strona 590, post numer 17677. Odpowiedź kolegi Siwego na przesłaną przez Ciebie propozycję warunków zakładu:
"pełny profesjonalizm z twojej strony widzę ;-)
i jak tam z tym raportem? gotowy? ;-)"
Jak widać do tego aby uznać że kolega Siwy jednak nie akceptuje warunków zakładu potrzebne Ci było ponad rok czasu i kompletna klęska rządowego programu budowy dróg.
Jeśli ktoś będzie jeszcze miał wątpliwości że jesteś "postacią z kreskówki" to chyba musi być breszczaty na jedno oko.
|
Udało mi się wywołać wilka z lasu, a wilk zaczął się już napinać. Oby nie pękł tylko.
Dziwnym trafem po półtora roku czasu interpretacja zasad zakładu przez obie strony była zupełnie różna o czym wspomniałem we wcześniejszym komentarzu i nawet moja pomoc w postaci udostępnienia korespondencji nie ułatwiła tego "samosądu". Ba, nawet teraz w sytuacji, gdy status 3/4 dróg jest lepiej, bądź gorzej znany tylko naiwniak może sądzić, że doszlibyście do porozumienia przy ustaleniu ostatecznego werdyktu.
Kto w takim razie ma rację, a kto po "urlopie" napisał dwa komentarze banialuków pozostawię pod osąd nawet nie forumowiczów, czy historii, a zwykłej ludzkiej przyzwoitości ludzi to czytających.