funkykoval napisał(a):

Owszem mam - jeżeli mnie jakiś temat nie interesuje, to się na ten temat w żaden sposób nie wypowiadam.
Ty natomiast potrafisz napisać, że nie interesujesz się katastrofą w Smoleńsku, a jednocześnie piszesz w tym temacie przez ostatnie dni regularnie. Konferencja smoleńska Cię nie interesuje, nie zapoznałeś się ze stawianymi tezami, a jednocześnie ferujesz opinie i wyroki w tym temacie na forum.
Mógłbyś porównać mnie do siebie - w zakresie bycia wszewiedzącym - gdybym wpadł do tematu dotyczącego kibicowania i pierd... olił o tym jak zajebiścicie było na stadionie, a niestety na Wisłe do Krakowa nie jeżdżę z powodów obiektywnych....
|
Cały ten wywód miałby jakiś sens i byłby czymś więcej niż kilkoma poprawnie ułożonymi zdaniami gdyby nie jeden szczegół, który burzy całą tą koncepcję. Wczoraj napisałem pierwszy post w tym temacie od 23.04.2012. Zatem jeśli chodzi o taką regularność to słaby ze mnie omnibus, który zamiast na lewo i na prawo indoktrynować innych moimi teoriami o Smoleńsku robi sobie pół roku przerwy. Za taką obsuwę ze trzy razy zwolniliby mnie z działu trolli internetowych młodzieżówki PO
Też nie jeżdżę na Wisłę do Krakowa z powodów obiektywnych, więc coś naś jednak łączy (ups byłem w Krakowie w weekend jak wracałem z Przeworska, ale to chyba się nie liczy).