Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2012, 09:34
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Coś ciekawego masz jeszcze do powiedzenia, czy wpadniesz za dwa tygodnie i wtrącisz swoje nieomylne zdanie? Sądzę, że to drugie.

Zatem kim jesteś? Czyżby nie tym samym o co mnie oskarżyłeś?

Co do zakładu to wszystko zostało wyjaśnione z mojej strony i porównywanie mojej bezstronności do "Misia" w wypadku tego, że nie chciałem być apologetą, który miał podjąć decyzję - a co to za problem wskazać jednego, albo drugiego i mieć spokój - przy tak niejasnych warunkach zakładu (przypominam, że po 1,5 roku od zawarcia zakładu jego strony nie zgodziły się ze sobą co do oceny jego zasad, gdy w momencie jego zawarcia wydawało się, że wszystko jest jasne, ale praktyka pokazała, że nie jest tak pięknie), a patrząc z perspektywy czasu miałem rację i jest to zwyczajnym nie bojąc się w tym miejscu użyć słowa... s....ysyństwem.
Owszem mam - jeżeli mnie jakiś temat nie interesuje, to się na ten temat w żaden sposób nie wypowiadam.

Ty natomiast potrafisz napisać, że nie interesujesz się katastrofą w Smoleńsku, a jednocześnie piszesz w tym temacie przez ostatnie dni regularnie. Konferencja smoleńska Cię nie interesuje, nie zapoznałeś się ze stawianymi tezami, a jednocześnie ferujesz opinie i wyroki w tym temacie na forum.

Mógłbyś porównać mnie do siebie - w zakresie bycia wszewiedzącym - gdybym wpadł do tematu dotyczącego kibicowania i pierd... olił o tym jak zajebiścicie było na stadionie, a niestety na Wisłe do Krakowa nie jeżdżę z powodów obiektywnych....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując