Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2012, 13:57
Wybacz, ale kolejny raz powtarzasz tą samą śpiewkę, więc po co mam to kolejny raz tłumaczyć? W tym roku wyszło niewiele spraw na jaw, które mogły w jakiś znaczący sposób sprawić, że laik tak samo jak ja, Ty, czy nawet Drozd mógł zmienić swoje nastawienie do tej katastrofy, czy zamachu w zależności od upodobań. Zatem znając informacje sprzed tej konferencji można śmiało powiedzieć, że nawet jej nie oglądając, czy nie czytając na jej temat niczego się nie straciło.

Nie mówię o zdaniu, gdyż mało kto z "38 milionów ekspertów od lotnictwa" zna się na rzeczy, więc pisałem o mojej tezie, która chyba jest doskonale znana, gdyż przedstawiałem ją wielokrotnie.
- katastrofa nie zostanie wyjaśniona nigdy, albo za naszego życia
- każdy i tak zostanie przy swoim zdaniu (ktoś kto wierzy w zamach nie zacznie wierzyć w pancerną brzozę, a ktoś kto uważa, że były naciski na załogę nie pomyśli o tym, że Rosjanie mogli podłożyć bombę)
- mając w świadomości ustalenia z katastrofy CASY, gdzie odpowiedzialność rozmyto nie łudziłem się, że coś więcej zostanie tutaj wyjaśnione
- stosunki amerykańsko-rosyjskie i europejsko-rosyjskie są ważniejsze od wyjaśnienia najważniejszej sprawy dla Polski od końca II wojny światowej
Ostatnio edytowane przez emj10 : 24.10.2012 o godz. 14:00.
Odpowiedz cytując