Wyświetl pojedynczy post
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2012, 15:14
Przede wszystkim w napadzie MUSI być ustawiony Quioto albo Szewczyk, bo po Sikorskim i Genkovie wiemy czego się 'spodziewać', a młodzi, przy ogromnym problemie w rozgrywaniu piłki mogą się przydać (odwrotnie do wcześniej wymienionych) i jeszcze przy dobrych wiatrach gola strzelić albo asystę zaliczyć. Wiem, że kreuje tu ich na 'zbawców Wisły' ale fakty są takie, że są naszą jedyną nadzieją jeśli chodzi o napastników.

Dalej - Garguła out. Chciałbym w końcu zaczynać mecz 11 na 11 a nie 11 na 10 gdy rzeczony słupek jest na boisku.

Na bokach obrony nadal widział bym Bunozę. Wydaje się do tej porty najlepszą opcją. Jak pomyślę o powrocie Frederiksena na lewą to aż mną trzącha. Na prawej natomiast chciałbym zobaczyć Burligę - tak Burligę! Jovanović nie gra zbyt dobrze a Kew praktycznie wcale nie podłącza się do przodu, przez co z Jagą Illiev musiał kiwać się z samym sobą jeszcze więcej niż zwykle bo nie miał komu dograć.

Zastanawia mnie też postawa Chaveza na treningach. Wszyscy wiemy, że przy swoich mankamentach Honduranin jednak umie bronić. Czy prezentuje się AŻ TAK źle, że musimy oczekiwać zbawienia od Czekaja - chłopaka 20 letniego, który powinien uczyć się boiskowego myślenia na wypożyczeniu lub w ostatnich 20 minutach wygranych meczów (tak wiem, że takie sytuacje się nam ostatnio nie zdarzają)?

Odpowiedz cytując