Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2012, 10:01
thechris napisał(a):Wyświetl post
...
Tabela za okres 25 października 2011 - 23 października 2012

Od roku Wisła punktuje średnio 1,1pkt/mecz czyli na poziomie Jagi czy Podbeskidzia. Od roku... I nagle ma "odpalić"? Z czego? Kim? Coś się zmieniło w klubie? Mam na myśli coś istotnego a nie zmianę jednego pionka na drugiego (czyt. trenerów).
Bardzo fajna analiza.
Przypomina mi się okres po zwolnieniu Petrescu - co chwilę inny trener i w rezultacie fatalne wyniki.
Teraz też od tego czasu to już czwarty tener, co ma jednak niebagatelne znaczenie.
Trener to nie pionek, jesli trzymac się szachów, to hetman.
To on decyduje o obliczu drużyny. Czyżbyś nie widział róznicy miedzy druzyna Moskala a drużyną Probierza, Probierza a Kulawika?
Od chwili zaanonsowania Probierza forsowałem na tym forum tezę, ze to kosztowny błąd i miałem rację. Mam zupelnie inne przekonanie jeśli chodzi o Kulawika, czas pewnie pokaże, ze też mam rację.
Pytasz o zmiany w klubie? Sądzę, że pierwsza odpowiedź co do zmian pojawi sie w przerwie zimowej, albo później, latem 2013.
Na dzisiaj widać, ze zawodnikom na nowo chce się grać w piłkę. Potrzeba jednego wyraźnego zwycięstwa, żeby wrócili na tory mentalnej pewności, bo choć wiekszość z nich to nie rewelacyjni piłkarze (w porównaniu do ligi angielskiej włoskiej czy niemeickiej) to w innych drużynach w Polsce wcale nie grają lepsi.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując