martin_6 napisał(a):

Przyłączam się w sumie do pytania Szpenia.
Były jakieś głosy inne niż mówiące o wybuchu?
|
Były referaty dotyczące np trajektorii lotu samolotu w oparciu o zapisy TAWS i FMS, które się tą kwestią zbytnio nie zajmowały.
Ogólnie rzecz biorąc wyniki konferencji są miażdżące dla dotychczasowych ustaleń MAK i komisji Millera. Pewnie dlatego nie ma o nich ani słowa w mediach (!!!).
Polecam szczególnie zapoznanie się z prezentacją badań prof. Biniendy (do pobrania w linku poniżej), to naprawdę kawał dobrej roboty. Po tej prezentacji naprawdę trzeba być zaślepionym by nie dostrzec że
oficjalna wersja katastrofy to jedna wielka lipa.
http://niezalezna.pl/34073-naukowcy-...zyla-eksplozja
edit:
Do fox mulder: chodziło mi raczej o wiadomości w telewizji lub jako wiadomość na stronie głównej takich portali jak onet, interia, gazeta.pl, wp.pl . Czyli o miejsca gdzie przeciętny człowiek nie interesujący się specjalnie polityką mógłby się na taką informację natknąć. Może coś przegapilem, nie znalazłem. Są za to tak ważne informacje na stronach głównych w/w portali jak "Grodzka na lidera RP? "Tego chcą posłowie" (onet), "53-latek zabił 27-latkę, bo "nie chciała starszego"!" (wp.pl), "Nowa miejscowość w Polsce. Już w 2013 roku" (interia.pl), "W schronisku ginęły pieniądze. Złodziejem okazał się..." (gazeta.pl).
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"