Wyświetl pojedynczy post
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2012, 11:48
Barti, niestety nasza polityka zatrudniania i zwalniania trenerow niestety nie jest oparta na zadnej logice.
Jesli postawiono na Moskala to trzeba sie tego bylo trzymac bo sezon i tak byl stracony a pol roku dane Kaziowi moglo procentowac teraz i sadze ze napewno efekty punktowe bylyby zdecydowenie lepsze niz stan obecny
Faktycznie Kulawik nie wslawil sie czyms szczegolnym jako trener MESY.
Jednak wszyscy: zawodnicy, kibice dzialacze musza ciagnac ten wozek w jedna strone i trzeba zaufac w wizje Kulawika.
Slask bodajze 2 lata temu tez jesian mial katstrofalna ale zwarto szeregi i wykrecono na koniec sezonu vicemistrzostwo - trzeba pojsc tym tropem - wiem ze latwiej powiedziec niz zrobic ale powtorze to jeszcze raz moze dokonac tego tylko jedna skonsolidowana, trzymajaca sie razem WISŁA.
Dlatego nudza mnie stada internetowych maruderow, mam dla nich rade zanim skrytykujesz podrzuc dwa trzy pomysly co zrobic aby bylo na boisku albo na trybunach lepiej.
Czytalem opinie ze jakby nie promocja dla studentow to frekwencja bylaby w okolicach 10 tys, zamiast marudzenia wez znajomego, kuzyna, sasiada na mecz i zaszczep mu Biala Gwiazde w sercu.
Pzdr
Odpowiedz cytując