Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2012, 23:02
No niestety, za stawianie na Gargułę to powinna być natychmiastowa kara śmierci, najlepiej poprzez nakaz oglądania meczów tego pseudo grajka
Bez kitu - gdyby ktoś mnie wystawił do składu Wisły, to gwarantuje że przez rok, gola bym też strzelił.
Mecz jak za czasów Maaskanta, zacznijmy od pozytywów.

Na pewno 0 z tyłu, gdzie to nie było 0 bo mieliśmy farta tylko dlatego że nie pozwoliliśmy na nic rywalom.
Bunoza na boku...jest to wyjście i muszę mu oddać że zagrał nieźle.
Sikorski...trochę przekornie po stronie plusów ale ten typ już chyba tak ma że nigdy w karierze nie strzeli już bramki.Dziś zmarnował 30 setkę z rzędu ale zdecydowanie wolę jego niż mr. Pada
Na plus na pewno też Melikson...Z kumatymi partnerami pewnie miał by ze 2 asysty , a że takich nie ma, nie ma niczego.
Mały plusik u Pareiki - zero pracy, tym bardziej plus za tą interwencję(co prawda po spalonym) - świetny refleks tym razem.
No i jakiś tam plus za to co najważniejsze, czyli stosunek stworzonych sytuacji do sytuacji przeciwnika.
Tak na moje to było to mniej więcej 4 do zera(w tym jedna setka). Nieźle, szczególnie że to jest klucz do sukcesu w futbolu.
Lepiej mieć 4 szanse przy zerze przeciwnika niż 10 przy 10 przeciwnika.
Na dziś 4 to było za mało, stąd 0-0.

Co do minusów, mimo iż było ich jednak więcej niż plusów, to krótko.
Ogólnie, ślamazarne te ataki, mało agresji, nie przycisnęliśmy Jagi, choć aż się prosiło o to.Ale to rzeczy znane.
Trza ciułać te punkty by przynajmniej spokojnie się utrzymać, na nic więcej niestety nie jest nas stać.
Zdanie o Chrapku, piszecie że się wyróżniał - przyznaje się bez bicia że nie śledziłem tego meczu bardzo uważnie i może stąd o tym że on w ogóle gra, dowiedziałem się 2 razy.Raz jak kopnął na bramkę pod koniec 1 połowy i drugi raz jak go zmieniali.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując