gigant napisał(a):

Drozd i yoda ja tylko uswiadamiam Wam, ze katastrofa lotnicza nijak nie wpływa na moje zycie osobiste. Jak rozpierdo.lił sie samolot w Lesie Kabackim, moi rodzice też myśleli zeby miec co do michy włozyć. Nie wypowiadam sie wogóle w tym temacie, bo stek bzdur jaki wypływa z jednej i drugiej strony jest porażający. Jeszcze dzisiaj Antek dojebał o odpowiedzialności McDonalda Tuska za ujawnione zdjęcia.
O takich jak ja (jak napisał Ziemkiewicz) się yoda nie martw, naród bez takich jak ja, Ty i Drozd przetrwa i znakomicie da sobie radę. Dyżurnych demagogów jest w piz.du wszędzie np. Macierewicz, Hofman czy Niesiołowski.
Konczę bo tak naprawde wpadłem w ten topic przypadkiem i chyba nie zamierzam wracac.
|
Tak Ci się tylko wydaje, jak każdemu lemingowi. Byle trawa była zielona i łańcuch odpowiednio długi. I nie chodzi o demagogię, a o trzeźwą ocenę rzeczywistości, bez patrzenia czy prawda się opłaci. Gdyby Tusk tak jak powinien przypilnował ciała prezydenta, nie pozwolił robić zdjęć byle komu, albo chociaż nie lizał dupy ruskim bez względu na okoliczności, ci nie posuwali by się do takich akcji. A tak mają go za gówniarza w krótkich spodenkach. Kto za to odpowiada jak nie cudak?
Jeżeli masz tylko tak sie udzielać to może faktycznie nie wracaj.