Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2012, 19:44
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Nie dość ze BB i SV nie mogli zupełnie nic zrobić ,to Bednarz któremu jak pisał miłosz Cupiał nie ufa, może wszystko i wszystko jest jego winą.
Oczywiście wiadome jest ze za "wszystkim" stoją żydzi...no ale krok za nimi musi stać Jacek B. val łysy ch, wąż, legionista.
Po pierwsze BB i SV mogli i zrobili w pół roku (mowa o okresie od pierwszego okienka transferowego) MP, następnie najlepszy wynik w europejskich pucharach od 9 lat. Warto to powtarzać, nawet jak ktoś jest ślepy na fakty.

Po drugie gdyby Cupiał ufał Bednarzowi bezgranicznie to by go nie wywalał za pierwszym razem, a i teraz miałby "genialny" i "beatyfikowany za życia przez niektórych" Jacuś ekstra kasę na transfery, a tymczasem jest tylko kwestią czasu, aż ponownie go bo bos ..wywali.

Po trzecie pełną odpowiedzialność ponosi Cupiał i nikt inny, .. ewentualnie Zarząd Wisły, a zwłaszcza przedstawiciele właściciela. Bednarz zaś jest moim zdaniem po prostu niekompetentny i tylko i aż tyle. Po co Wiśle taki dyletant który zarabia i nic dobrego nie robi, a czasem wręcz szkodzi ja doprawdy nie wiem ..

Co do Żydów i spiskowych teorii to pewnie Żydem był Valckx i Żydami są wszyscy których cieszyło ówczesne MP i dobry wynik w europejskich pucharach ..Generalnie kto nie za Bednarzem ten Żyd. Wygląda więc na to że jestem Żydem, ok. Dla mnie no problem .
______

Co do Jaliensa, że przypomnę, to ostatnio gra dobrze i to akurat też jest ok.
Ostatnio edytowane przez milosz : 16.10.2012 o godz. 19:56.
Odpowiedz cytując