Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2012, 20:43
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Skład był słaby już wcześniej,........
P.S. I nie pisz proszę, że ten sam skład zdobywał mistrzostwo - jest to nieprawda. Obrażasz w ten sposób inteligencję nas wszystkich.
Sorki, ale kto z decydujących o poziomie Wisły piłkarzy odszedł miedzy sezonem mistrzowskim a sezonem 2011/12 .
Dla porównania podaje link do składu z wiosny 2011.
http://www.90minut.pl/kadra.php?id_s...=1&id_klub=423
Odszedł Sivakov (raczej ogrzewający ławę) i Cikos którego połowa kbiców forum wyśmiewała a doszli Lamey, Biton dlaczego więc ta drużyna (jeszcze za Maskanta) zasiadła w środku tabeli ?

a on (Bednarz) zdemoralizował (drużyną), dorzucił trzy własne ofiary losu i beznadziejnego trenera ....
Co do tej demoralizacji to zostaniemy przy własnych zdaniach ... wg mnie jego informacja że niektórzy się pożegnają z Wisła w lecie powinna gości zdopingować (do lepszej gry) jeśli chcieli zostać ...
Co do "ofiar losu" (miłe określenie kibica Wisły o piłkarzach Wisły) ... to może by tak wsiąść pod uwagę jaką kasą dysponowała Wisła (B.) na transfery .. chyba że to nie ma znaczenia ....
Zresztą jak przypomnę sobie ile meczy musiał rozegrać Genkov by coś strzelić to wcale nie skreślam tych darmowych wynalazków Bednarza ... jeden z nich grał 1 mecz w lidze ....
Co do beznadziejnego trenera .... teraz tak piszecie. Tylko ... kto z was pisał tak o Probierzu gdy go zatrudniano ?

Nie trzeba być geniuszem, żeby wiedzieć dlaczego jest źle.
Większość tutaj twierdzi, że (Bednarz) jest jednym z powodów.
Może Bednarz jest jednym z powodów ... na pewno nie jest bez winy ale nie jest powodem podstawowym.
Ja szukam głównego powodu, który pojawił się gdzieś przed Bednarzem i Probierzem.
Powodu którego Probierz nie usuną ....
Ostatnio edytowane przez Grantar : 15.10.2012 o godz. 20:51.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując