Wyświetl pojedynczy post
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2012, 17:01
wortski napisał(a):Wyświetl post
Bednarz jest fatalny (każdy to powie), ale od niektórych ulubieńców forum jest tak lepszy. Dajmy na to transfer Jovanovicia - 650 tys. euro + wysokie zarobki, a gra wcale nie lepiej od darmowego i niezbyt dobrego Burligi. Coś bardzo podobnego do transferu sławnego i wielokrotnie wypominanego Jirsaka.

Dla mnie transfery Jaliensa, Lameya, Nuneza, Ilieva, Genkowa, czy Jovanovicia są bardzo nieudane. Tak samo jak Bednarzowe: Łobodziński, Garguła, Matusiak, czy Jirsak. W sensie te bardziej kosztowne
Po pierwsze, skąd wziąłeś tą informację o tym że Jovanovic kosztował 600 tyś euro, to nonsens, bo kosztował mniej(400-450 tyś), dużo mniej od Jirska sprowadzonego za 700 (choć czytałem też o kwocie 750 tys euro. za Czecha).

Po drugie, Valckx obok gorszych transferów miał i te lepsze, Bednarz niemal wyłącznie złe, zrównywanie nieudacznika Bednarza ze S.V. to zwyczajnie zawracanie Wisły kijem, pytanie po co ? Nudzi się niektórym, że wchodzą na forum i piszą podobne nonsensy o pozytywnej wartości "łysego legionisty".
Swoją drogą, to jest i plus w tej sytuacji, że gorszego dyr. sp.w najbliższym czasie od J.B. mieć nie będziemy, bo trudno to sobie nawet wyobrazić, więc jak widać, z każdej kichy można wyciągnąć coś pozytywnego .

_________
PS. Jaliens gra ostatnio dobrze, Genkow przyczynił się walnie do MP, zaś Ci słabi to Lamey który przyszedł na krótko z kartą w ręku i 4 bramki jako obrońca dla nas jednak strzelił, Nunez to też wypożyczenie na jeden rok, i ... jak to można porównywać z piłkarzami na lata, typu Garguła czy Jirsak, z Łobodzińskim i wieloma, wieloma innymi, doprawdy sam nie wiem skąd się biorą obrońcy Bednarza, może chcą jedynie być oryginalni, a swoich poglądów nie traktują poważnie, no to chyba jedyne wytłumaczenie.

PS. do postu poniżej, syryls, hmm i tak właśnie pewnikiem jest bo zysk z MP2011, kw. do LM, oraz z gry w LE to kilka milionów euro jak nic
Ostatnio edytowane przez milosz : 15.10.2012 o godz. 17:23.
Odpowiedz cytując