Wyświetl pojedynczy post
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.10.2012, 13:45
Ja osobiście na miejscu Fornalika zaryzykowałbym, bo do stracenia nie mamy nic.I jest to mecz jak każdy inny, gramy o 3 punkty.W podświadomości wiadomo z kim i wiadomo, że jak przegramy to nie bedzie dramatu bo każdy się z tym liczy, ale jak wygramy?Bedzie szał Więc ja osobiscie widze tak pierwszą "11":
Tytoń - Piszczek, Wasilewski, Glik, Komorowski - Wszołek, Krychowiak, Borysiuk, Grosicki - Milik - Lewandowski

Jak dla mnie Milik grający za Lewym nie będzie gorszy od "Ludwiczka".Francuz na środku obrony zagrał bardzo słabo, Glik nigdy mnie nie zachwycał swoją grą, ale wyoboru za dużego nie mamy.Na lewej stronie zaryzykowałbym Komorowskiego.Jako dwuch defensorów też wybór nie zbyt szeroki.Krychowiak jak najbardziej do pierwszego składu, Borysiuk mniej mnie przekonuje, ale tu chyba trzeba zaryzykować.Mierzejewski nie grający w Trabzonie jest bez formy, tak samo jak i Murawski, dlatego obaj panowie zdecydowanie na ławke.Na boki moim zdaniem najlepsza alternatywa na dziś to Wszołek i Grosik.Jako napastnik Lewy bez dwuch zdań, za nim jak napisałem wcześniej ustawiłbym młodziutkiego Milika i sądze, że byłby jednym z bohaterów tego meczu, wierze w tego chłopaka.Tylko boje się ze Waldek nie zaryzykuje takiego rozwiązania z Milikiem jak i z Komorowskim na lewej obronie.
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 14.10.2012 o godz. 13:48.
Odpowiedz cytując