yoda79 napisał(a):

|
A ja powiem Drozd,że minimalnie (ale jednak) jest mniejszy jazgot niż myslałem. Po tych ostatnich sondażach miało byc piekło,a tutaj mała niespodzianka -osmieszaja, ale już nie tak histerycznie jak w 2006, cos się zmienia powolutku.
|
Bo się boją że przegną pałę i efekt będzie odwrotny. Zresztą nie chodzi o ośmieszanie a o jednakowe traktowanie. A tego jak nie było tak nie ma. Zmienia się to że myślący ludzie nie chowają się po domach tylko mówią tym chamom prawdę w twarz no i obiektywna rzeczywistość ową prawdę zdaje się potwierdzać. Jak to możliwe że zamienione zostały ciała ofiar smoleńskich rozpoznane przez rodziny? Jak to się stało że ciało A. Walentynowicz dzisiaj nie ma głowy, a rozpoznana została po twarzy przez obcych ludzi? Przecież to jest kryminał. A te POmatoły opowiadają o skrzyni pełnej szczątków, jakby to miało cokolwiek wyjaśnić.
Dzisiaj podstawa to dostęp do rzetelnej informacji, bez tego wracamy do głębokiej komuny, tym głębszej im możliwości mediów w 2012 roku są większe od możliwości mediów w roku 1980. Czy nikogo nie dziwi że opłata koncesyjna na nadawanie zgodnie z pomysłem partii oszołomów wzrasta w przyszłym roku z 1 000 000 do 300 000 000?