Cytat:
|
A ja powiem Drozd,że minimalnie (ale jednak) jest mniejszy jazgot niż myslałem. Po tych ostatnich sondażach miało byc piekło,a tutaj mała niespodzianka -osmieszaja, ale już nie tak histerycznie jak w 2006, cos się zmienia powolutku.
|
A moim zdaniem zmienia sie jedno. Media teraz osmiesza, zgnoja Tuska i Pawlaka, - swoje juz zrobili wiec zejda z pierwszej linii ognia. Pojda gdzies w cien spokojnie sie dorabiac. A media wylansuja kolejnego frajera z PO na przywodce Polski. Po prostu nastapil proces podmieniania Tuska na Schetyne czy innego Palikota. Moze za kilka lat powstanie jakas nowa partia, np MO ze Schetyna/Palikotem/Gowinem na czele jako wojownikiem o lepsza Polske. Tak przeciez dzieje sie od ponad 20 lat. Te same mordy tylko w partiach pod innymi nazwami. Takze nie dajmy sie zrobic w chu.a
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.