xanti1906 napisał(a):

To ja może opowiem, bo byłem na meczu. Czytałem relację live i jak ktoś ma ochotę spojrzeć na mecz z innego punktu widzenia to może przeczytać.
Sikorski - skuteczny jak Inzaghi, poza tym słabiutko.
Genkov - czekaliśmy z kolegą i chcieliśmy liczyć jego upadki, a tu zaskoczenie - Genkov się nie wywraca. Przy nim gra z przodu się ruszyła no i fajna asysta przy golu.
|
Też byłem i widziałem i wtrące swoje 3 grosze.
Ja wiem, że Sikorski nie należy do ulubieńców, ale gdy piszesz przy nim - słabo, a przy Genkowie, że ok to nie traktuje tego poważnie.
Sikorski po pierwsze, strzelił trzy bramki a po drugie baaaaardzo często się cofał i zgrywał piłki do środka pola i robił to bardzo poprawnie. Genkow nie robił praktycznie nic. Ok, nie wywracał się, bo tak naprawde nie było na kim..
Z resztą oceń się zgadzam, choć bardziej byłbym surowy dla Szewczyka, który zaliczył spoooro strat. A większy plus dał Chrapkowi, który faktycznie próbował rozgrywać, chyba jako jedyny w naszym zespole. M.in z tego powodu nasza gra po przerwie wygladało gorzej, bo nie miał kto przetrzymać piłki.
Strasznie mnie zawiódł, po raz kolejny Boguski. Naprawde bardzo słaby mecz. A plus dla naszej obrony, bardzo pewny punkt Czekaj i Bunoza. Jaliens równiez fajnie, słabiej po raz kolejny Głowacki, który jest wolny i niedokładny. Ogolnie nasza gra wyglądała ciut lepiej, ale bez fajerwerków.